Zobacz pełną wersję : Kreatyna+++ ???????????
Witam!. Od pewnego czasu biorę już kreatyne megacaps 1250 olimpa, i chciałem się dowiedzieć z czym najlepiej jąstosować by przyniosła jak najlepsze efekty na masę??. Czekam na odpowiedzi. (najlepiej sprawdzone) =)
Pozdro. :smile:
z odpowiednim jedzeniem bo żadna odżywka nie da sama ci masy.
dokładnie,
ile ją juz bierzesz i w jakich dawkach?
wiecej odpowiedniego zarcia, bo przeciez na tym czlowiek rosnie
Panowie, dieta jest zachowana... ^^
Ale chcę jeszcze troszkę poprawić ten przyrost masy.
Biorę ją jakieś 15 dni w dawce raz dziennie 4 kapsułki. (tak jak pisze na opakowaniu) ;P
to bierz jąd 42dni i 8caps\ed a nie 4,
rano i po treningu badz przed i po.
jesli dieta jest zachowana to mysle ze nie ma potrzeby ale jeśli chcesz to kup oddzielnie, według mnie lepiej,
no to malo bierzesz
4tabsy przed i 4 po treningu
w dnt 4 rano wystarcza chyba ze masz dluzo tabsow to wtedy mozesz jeszcze jedna porcje walnac 6h pozniej
kup tyle zeby ci starczylo na 5-6 tygodni
sosna byl szybszy :P
ok zwiększę dawkę. dzięki.
Czyli mówicie, że nie warto łączyć z niczym kreatyny?, bo czytałem gdzieś, że łączą z czymś i ma ona lepsze działanie.
No to za jakiś czas pochwalę się efektami. :razz:
pozdro. ^^
jak chcesz coś sprzedać to i to reklamusze ;] Dextroza niby 50% lepsze efekty daje do kreatynki, a wystarczy przeczytac jej skład i wszystko jasne, tyle że ludzie łapią się na kolorowe pudełka i torby.
1 cykl na samym mono se zrob
No w sumie racja.
a Ty jakieś odżywki polecasz?, bierzesz?
Bo jak na razie dociągnę tą kreatynę do do tych 42 dni i robię przerwę do przyszłego roku. jest to moja 2 odżywka (kreatyna), wcześniej brałem białko nitroprogen co było totalną porażką. ;pp Może w przyszłym roku z jakąś odżywką wystartuje.
Panowie dawka 3-5g w dzień nie treningowy jest ok. w treningowy 5-10g ;) wiecej nie znaczy lepiej, zależy ile kolega jeszcze waży;)
powiem nawet na swoim przykładzie pierwszy cykl 10gED, drugi DT-10, NT5 i wydaje mi sie że fajnie szło (ale i tak cykl przerwałem) wiecej nie znaczy lepiej
Ważę jakieś 60 kg, a wzrostu mam 173.
I czy mogli byście rozwinąć te skróty związane z cyklami "10gED, drugi DT-10, NT5" bo z lekka zielony jeszcze w tym jestem.
Ćwiczę od jakiś 3 miesięcy jak już mówiłem staram się przybyć na masie, bo na razie bardziej jestem wyrzeźbiony.
pawelek616
13-10-09, 21:40
ED-every day DT-dzień treningowy NT-nie treningowy.
Teoretycznie człowiek w ciągu dnia może wchłonąć 10g kreatyny.
Z takim stażem to i tak zawcześnie na suple.
tauryna i szamaj deko więcej bo ci żebra będę liczył ;)
pewnie że więcej nie znaczy lepiej, po 3tygodniach z 10g mozna przesjsc na 7g.