Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 2 cykl........(Agovirin Depot+?????.......)

piuras86
12-10-09, 11:57
Obecnie jestem na cyklu
Oma+Metka+Wino+prop......ale propek tydz po zakończeniu bicia Omy......

waga:84kg
Wzrost:180cm
Bic:41cm
Klatka:112cm
pas:84
Udo:56cm
łydka:40cm

Staż:2,5 roku
Dieta: 2,5g Białka na 1kg masy ciała
węgle:4g na kg masy ciała.....

Chiałem sobie zakupić towar na nastepny cykl i zastanawiam sie nad środkiem (Agovirin Depot) wiem że się bierze 100mg dziennie że sa świetne przyrosty masy i siły, że to bierze się przez okres 30 dni.... ale nie wiem co dalej, jaki środek można po tym podać odblokowanie standard Clomid Novaldex HCG........... Tylko właśnie tu sie kończy ta opowieśc bo nie wiem co dalej.....LICZE NA WASZE DOBRE RADY !!!!!

POZDRO!!!!!!

talentinho
12-10-09, 13:16
ktory to bedzie twoj cykl ? bo ten srodek jest dosyc mocny

talentinho
12-10-09, 13:22
100mg dziennie to sposob na bardzo szybkie przyrosty .Agovirin nie będzie tolerowany bez dodatkowego brania antyestrogenów dlatego podczas cyklu bierzesz Nolve a na odblok HCG, Clomid/Nolva . dawki niech ci rozpisze vold albo ktos z wiekszym pojeciem ode mnie .

pozdro

fallenursus
12-10-09, 13:41
test suspension jaki kick start nie wiecej jak 4 tygodnie. a nawet 3 przy jakims szybko dzialajacym tescie.ale czy warto sobie wbijac 2x dziennie...? pomysl nad tym. wbijasz na pol godziny przed treningiem i zaraz po treningu. podobno niezle wyrywa z butow tak slyszalem:twisted: mialem brac ....ale zawsze jest next time:twisted:

piuras86
12-10-09, 13:50
koleś odemnie to brał raz dziennie mówił że najlepiej przed snem....... dawke 100mg....tylko raz dziennie....widziałem to w ampułkach 50mg/2ml soku.... ale też jest z Flor medico flakon 1000mg/10ml soku..... cena oczywiście duzo niższa niz bym miał kupić w amp..... okres połtrwania do 24h myśle że raz dziennie wystarczy ale zawsze mile widziane wypowiedzi od bardziej zaawansowanych....

Ogolnie to by był moj 4 cykl.......

karolak89
12-10-09, 18:20
Osobiscie nie biłem tego ale slyszałem ze kopie nieziemsko ale uboczne straszne są..i daja o sobie znać ostro.

g-kick
12-10-09, 19:13
fajne srodki ale sito z dupy murowane - ja nie dałem rady niestety za duze boloki bo strzałach (az dostalem gorączki) i mega trudnosci z chodzeniem - ale robi fajnie tylko blokuje tez zajebiscie

piuras86
12-10-09, 22:57
Może i wymiary nędzne.... ale jak narazie moga byc ja cykl skończe pod koniec listopada spokojnie jeszcze może cos pojdzie... narazie zastanawiam sie nad tym środkiem.... z tego co czytałem to polecaja bic w tric lub w łydki....

Ale do tych 3,5 białka na kg masy ciała postaram sie zastosować wielkie dzięki !!!! za rade.........

joh1964
15-10-09, 23:03
ja bym na twoim stopniu zawansowania zrezygnował z agi
i dał łagodniej prop+npp poza tym zbyt się śpieszysz,
wogóle na pierwszy cykl 4 środki to głupota.
ale i tak uważasz
ze wiesz lepiej.
Tylko żebyś kiedyś nie żałował nie przemyślanych cykli,
ja na samym enanie zrobię tyle co ty na 5 środkach.

lg team
16-10-09, 09:59
mysle ze jeszcze nie dla ciebie aga,
dawka 100mg ed bedzie za duza dla ciebie, jesli juz to 50mg ed w dwoch dawkach po 25mg na jedna,

piuras86
28-10-09, 00:13
joh1964 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=15340) to ty kur****a pier****sz...... jaki 1 cykl na 4 srodkach???????
to będzie moj 4 cykl jak coś....... były przerwy ale loooz, zastanawiam sie tylko nad tymi srodkami ale nie powiedziałem że będe to brał........ na następnym cyklu i tak nie zabraknie np. deki lub Bola bo tego jeszcze nie brałem ale napewno co jak co to bede brał cykl 12 tyg
1-4 Antek 50-75mg dziennie.......
1-10 enanthan 600mg week
1-12 deka lub bold 400mg week

cos w tym stylu tylko zastanawiam się co do bolda lub tej deki teścia juz brałem dawki po 400mg-600mg
ale deki ani bolda jeszcze nie wbijałem........

to oczywiscie jeste opcja wstepna ale zawsze co do cyklu moge sie zapytać bardziej doświadczonych.........

ht
28-10-09, 06:15
antek na kicka to glupota. raz tak zrobilem to mialem po nim mega przestoj. chyba z 2 tyg nic. daj lepiej propa lub mete na start.

vold
28-10-09, 08:29
Ja tam dawałem antka na start i było ok,

susp brałem raz , strasznie uciążliwe nie dość że jest to na wodzie to injekcja 2 razy dziennie a ogólnie mozna powiedzieć że to tylko testo i żadnych cudów nie ma.

Zdecydowanie proponował bym obrać inną opcje,

Jeśli chodzi o stosowanie samego susp to raczej kiepski pomysł.

.

joh1964
29-10-09, 12:40
joh1964 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=15340) to ty kur****a pier****sz...... jaki 1 cykl na 4 srodkach???????
to będzie moj 4 cykl jak coś....... były przerwy ale loooz, zastanawiam sie tylko nad tymi srodkami ale nie powiedziałem że będe to brał........ na następnym cyklu i tak nie zabraknie np. deki lub Bola bo tego jeszcze nie brałem ale napewno co jak co to bede brał cykl 12 tyg
1-4 Antek 50-75mg dziennie.......
1-10 enanthan 600mg week
1-12 deka lub bold 400mg week

cos w tym stylu tylko zastanawiam się co do bolda lub tej deki teścia juz brałem dawki po 400mg-600mg
ale deki ani bolda jeszcze nie wbijałem........

to oczywiscie jeste opcja wstepna ale zawsze co do cyklu moge sie zapytać bardziej doświadczonych.........

i co myślisz ze przeszłeś 3 cykle to dużo to już jesteś na etapie doświadczonego to już widać po twojej wiedzy ze doświadczenia nie masz
jak bedziesz miał dobrego antka to po 4 tyg zanotujesz stagnacje druga sprawa często ja się łączy antka z deką występuje gino progesteronowe,
dostinex/bromergon masz słyszałes o tych środkach zeby temu zapobiec bo witamina b6 nie a bardzo ci się sprawdzi.

IMO weż też coś na uspokojenie proponuję relanium, i na ciśnienie, bo za bardzo napinasz sie na necie, nie potrafisz normalnie dyskutować na ofie, a
co dopiero jak będziesz na bombie.

andrul
31-10-09, 00:25
koleś odemnie to brał raz dziennie mówił że najlepiej przed snem....... dawke 100mg....tylko raz dziennie....widziałem to w ampułkach 50mg/2ml soku.... ale też jest z Flor medico flakon 1000mg/10ml soku..... cena oczywiście duzo niższa niz bym miał kupić w amp..... okres połtrwania do 24h myśle że raz dziennie wystarczy ale zawsze mile widziane wypowiedzi od bardziej zaawansowanych....

Ogolnie to by był moj 4 cykl.......

Aga A suspens z Flora to inne srodki , Aga posiada ester isobutyras a suspens z Fm jest forma bezestrową , ester w Adze jest troszkę dłuzszy od propinatu jednak sposób jego rozpuszczenie ( woda) powoduje ze bardzo szybko przenika do krwioobiegu wiec injekcje trzeba wykonywac najlepiej codziennie , suspens bezestrowy ma o wiele krótszy okres półtrwania niz jego estrowe formy co wymaga częstrzych injekcji np 2 razy dziennie kiedys brałem Age z winkiem cykl wygladał tak
1-6 Aga 50mged
1-7 winko 50mg ed
efekt był bardzo fajny podobny do prop+ winko jednak siła i masa bardziej na + , o dziwo nie zalało mnie zbyt mocno ,byc moze obecnosc winstrolu obniżyła retencje , środki miałem 100% pewne oba apteka , formy bezestrowej niebrałem , jedyna wadą takowego cyklu jest czesta i dośc spora ilosc soku w injekcjach

piuras86
31-10-09, 12:44
joh1964 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=15340)............. nie napinam się źle to troche odebrałeś ja tylko wystawiam temat i lecze na odpowiedzi,to sa tylko wstepne przemyślenia.... nic nie mówie że to bede brał
nigdy nie brałem deki,ani bolda i chciałem to na nasepny cykl wziąść z teście narazie kończe brac ome, tydz przerwy i zasuwam z propem + winem na dobicie poźniej się zobaczy.........P.S na cyklu jestem spokojniejszy niż normalnie :P hehehe dzięki za podpowiedź.......