PDA

Zobacz pełną wersję : Szybsza remineralizacja kręgoslupa

michal_f
10-10-09, 09:37
Znacie moze jakies dobre suple na szybsza remineralizacja kręgoslupa ? Moze ktos jakies stosowal ? Czytalem o Alveo ale zdecydowanie za drogie.

MolderDist
10-10-09, 13:33
Tutajmusze się przyznać mało wiem

ale czy nie pomyliło Ci się czasej z reminalizacją zębów?

Z pewnością musisz mieć odpowiedni poizom wapnia oraz fosforu (z nim akurat nie problem), estrogeny powodują własnie wzmacnianie kości.

Jak chcesz wiedzieć więcej to poszukaj o tym w internecie ale w sumie nie chciałbyś używać specjalnie po to estrogenów ale można to w inny sposób w sumie rozwiązać ale to nie dział od tego!

michal_f
10-10-09, 14:32
ale można to w inny sposób w sumie rozwiązać ale to nie dział od tego!

ch** z tym, jak mozna inaczej rozwiazac ??

MolderDist
10-10-09, 17:54
A po cóż Ci taka wiedza?

Nie będe tutaj nic wypisywał bo to sie wiąże z użyciem różnych środków hormonalnych itp i to jest jedynie moje teoretyczne gdybanie bo nie spotkałem się z tym w praktyce.

Widze coś kobinujesz ale tylko sobie krzywde zrobisz!

fallenursus
10-10-09, 17:56
GH
/end thread

michal_f
11-10-09, 11:21
A po cóż Ci taka wiedza?

Nie będe tutaj nic wypisywał bo to sie wiąże z użyciem różnych środków hormonalnych itp i to jest jedynie moje teoretyczne gdybanie bo nie spotkałem się z tym w praktyce.
Widze coś kobinujesz ale tylko sobie krzywde zrobisz!

Jak hormony to odpada. Nie koniecznie zrobie sobie krzywde !

GH
/end thread

GH odpada... naturalne skladniki mnie interesuja typu suple itp

MolderDist
11-10-09, 17:36
Z naturalnych to jedynie odpowiednia podac witamin i mierałów szczególnie wapnia i fosforu.

Nie wyjaśniłeś po co Ci to?

michal_f
11-10-09, 18:23
Nie wyjaśniłeś po co Ci to?

Mialem przez 2 miesiace nadmiernie obciazany kregoslup i terz po rtg kregoslupa wyszlo splycenie lordozy ledzwiowej i chcialem cos zrobic aby szybciej sie zremineralizowal :)