Zobacz pełną wersję : Nowa krearlyn???
Co o tym sądzicie??? http://www.allegro.pl/item155658718_creatine_alkaline_1500_120caps_nowa_ silniejsza.html Jest bardzo tanie ale czy coś da???
Brał może ktoś??
CreativePL
06-01-07, 22:38
nie kupowal bym "nie firmowych" supli z allegro :lol:
to lepiej dodaj kaski i kup cos sprawdzonego np olimpa
Jakos mi ten suplement dziwnie wyglada, jakos tak malo wiarygodnie. Ja bym go nie kupil.
Lepiej dodaj troche kasy i kup cos sprawdzonego jak dobrze poszukasz to nie ma az tak duzych roznic cenowych..
Pozdro
Czy ktoś z was to wogóle brał???
Bo wszyscy wypowiadają się jak by już zjedli minimum po 5 paczek.
Czyli waszym zdaniem co z megabol-a to niejadalne???
raczej nikt tego nie brał i pewnie nie weźmie ale sam popatrz jesli firma Fitness Authority która jako pierwsza wydała Kre-alkalyn sprzedaje go po ok 89zl a tu nagle Megabol i reszta wykupują patent i sprzedaja go dwa razy taniej? Tak sie nie da po prostu taki suplement z megabola nie może mieć tak samo rewelacyjnego składu. Moim zdaniem firma Megabol probuje nabierać młodych zawodnikow którzy nie mojąc zbyt dużo $ sugerują sie cena wybieraja Megabol i sie zawodzą
co do wypowiedzi bajnera zgadzam sie ze sa tansze od innych firmowych odzywek.napewno ta cena odbija sie na skladzie tych odzywek.i wlasnie nabieraja mlodych zawodnikow i tych ktorzy dopiero maja kontakt z silownia.
testuje czesto rozne suple i wiem że kupno odzywek megabola to marna inwestycja lepiej wole wydac 3 razy wiecej na kreatyne z dymazine po ktorej efekty sa 5x lepsze
kup kre-alkalyn 2500 z olimpu to bedziesz mial efekt