Koksiarski
08-10-09, 23:58
Witam wszystkich. Mam dwie sprawy drodzy forumowicze! Po pierwsze wazylem kiedys 140 kg i zrzucilem wage przez silownie do 92kg mam troche miesni i troche dziwnego fatu takiej dziwnej skóry... I mam pytanie caly czas mysle aby ulozyc dobra diete na mase i ćwiczyć! I tu mam do was pytanie czy nastepujaca dieta pozwoli mi tylko "przypakowac" ( z treningiem ofc.) czy dostane troche miesni / troche fatu Czy poprostu dostane miesnie ale ta skóra zaleje mi sie fatem? Oco co planuje jejsc na mase!
Śniadanie
1)Platki owsiane z mlekiem 100g
2) Żelatyna 60g w szklance z mlekiem.
3.) Litr mleka
Obiad
2) Ryż gotowany + 500 ml mleka.
3) Kurczak gotowany 300g
3) Litr mleka
Kolacja
250g chleba razowego żytniego
3) Litr Mleka
Oczywiscie w ciagu dnia pilbym duzo mleka i jadł duzo gotowanego miesa ale to głównie mam zamiar jejść. I tu pojawia sie pytanie jak bede cwiczyl i to jadl to przytyje tylko miesniowo czy zaleje fatem. I tu moje pytanie jak taka diata sprawdzila by sie z Metanabolem zalało by mnie czy by mięśnie poszły w górę.
Bardzo prosze o odpowiedzi pozdrawiam,
Koksiarski ;)
Śniadanie
1)Platki owsiane z mlekiem 100g
2) Żelatyna 60g w szklance z mlekiem.
3.) Litr mleka
Obiad
2) Ryż gotowany + 500 ml mleka.
3) Kurczak gotowany 300g
3) Litr mleka
Kolacja
250g chleba razowego żytniego
3) Litr Mleka
Oczywiscie w ciagu dnia pilbym duzo mleka i jadł duzo gotowanego miesa ale to głównie mam zamiar jejść. I tu pojawia sie pytanie jak bede cwiczyl i to jadl to przytyje tylko miesniowo czy zaleje fatem. I tu moje pytanie jak taka diata sprawdzila by sie z Metanabolem zalało by mnie czy by mięśnie poszły w górę.
Bardzo prosze o odpowiedzi pozdrawiam,
Koksiarski ;)