Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odżywki na mase i na siłe.

Mariusz09
06-01-07, 22:23
Mam 16 lat. Waże 67 kg. mam 182 cm wzrostu. Jestem szczupły. Na klate biore 50 (28cm-biceps) Jakie są odżywki na mase ciała? Jeżeli są to odżywki białkowe to działają one na trądzik?? ocencie mnie. jakie mi są odżywki potrzebne? jaki trening? fotki są niezbyt dokładen ale tak z bliższa proszę o ocene;]

damiano
06-01-07, 22:27
po 1 podaj staz.gainerek mass xxl,i kreatyna ale to dopiero po 6 miesiecznym stazu.i czy wogole masz diete.bo dieta jest jadna z najwazniejszych zeczy.a co do ocent to masssssssssssssssssssssaaaa bo chudo narazie :lol: na mase trening 3-4 razy w tygodniu

Mariusz09
07-01-07, 08:58
ćwicze jakiś miesiąc dopiero. a gdzie mogę znaleźdź diete?? pomóżcie mi. :???:

bejnar
07-01-07, 11:05
Mariusz09, zajrzyj do działu dieta, tam co chwila ktoś podaje swoje diety, możesz sobie podpatrzeć i przechwycić :D lub po prostu na górze masz przyklejone tematy jak ułożyc własną diete i masz też ich przykłady.
Trening na mase napewno znajdziesz tez w dziale trening.

gainerek mass xxl,i kreatyna ale to dopiero po 6 miesiecznym stazu
6 miesiecy tyczy się oczywiście kreatyny, po gainera możesz siegać już teraz ale pamietaj dieta to podstawa to ok. 60% sukcesu mimo że nie duży procent ją stosuje bo zwyczajnie nie chce się im. I pamietaj gainer to tylko uzupełnienie diety !!

Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Mariusz09
07-01-07, 19:06
tak pomógł. Dzieki! :cool: