Zobacz pełną wersję : Cavalor??
kris220492
08-10-09, 19:03
Witam wszystkich! Moj kumpel poprosil bym zaczerpnal informacje o paszy/odzywce dla koni "cavalor". Prosze o wypowiedzi, tylko nie piszcie ze to dla koni itp... On o tym wie, chodzi mu tylko jakie przyrosty po tym sa i czy szkodliwe dla czlowieka to jest??
powiedz koledze by zajął się odżywkami dla ludzi gdzie masz proporcję aminokwasów i innych rzeczy oraz są przystosowane dla ludzi.Zresztą drożej go wyjdą :)
domyslam sie ze posiada ta pasze bo takto watpie zeby ja kupil, niech sobie ja odstawi i przeznaczy tym ktorym jest przeznaczona :) lepiej na tym wyjdzie wtedy..
sa b.dobre bialka dla LUDZI
kris220492
08-10-09, 20:08
Bral kiedys kreatyne,nitrobolon,100 tabletek metki i 10 strzalow tesciaka. I szczerze mowiac nie widac nic po nim;]. Dlatego chce wlasnie poleciec na jakies paszy, chcial kupic mlekopan lecz nie dawno dowiedzial sie o tym cavalornie i chce porownac te 2 paszy co jest bardziej szkodliwe i z czego bd wieksze przyrosty.
zresztą popatrz na mono kreatynę dla koni ta sama co dla ludzi ,a ile droższe
konie nie mają jakiś magicznych składników w pokarmie
jeśli nitro mu nic nie dało ,a już nie mówiąc o mecie to na bank kulawa dieta
kris220492
08-10-09, 21:19
A co powiedzie na temat mlekopanu? Prosil bym bardziej o wypowiedzi tych co brali takie wynalazki;]. Czy wszamanie 10kg rozwali mojemu kolezce ostro bebechy? Gorzej o wiele niz koks?
A co powiedzie na temat mlekopanu? Prosil bym bardziej o wypowiedzi tych co brali takie wynalazki;]. Czy wszamanie 10kg rozwali mojemu kolezce ostro bebechy? Gorzej o wiele niz koks?
rozwala "flaki" i produkt bardzo zanieczyszczony ,bąki pewnie też będzie miał nieludzkie. Jęli gościa nie ruszyła meta to naprawdę zastanowiłbym się nad porządnym,konkretnym jedzeniem
jak by to miało zastępować odżywki to dawno by to sprzedawali w tychże sklepach
ja mysle ze twojemu koledze to nawet modlitwa o rozum juz nie pomoze..
wujek_stunt
09-10-09, 19:19
ja coś mam dla Twojego kolegi... mój dziadek świnie takim cudnym proszkiem karmi, rosną w oczach, niech poszuka gdzies w sklepach z takim żarciem dla zwierząt...
dawkowanie to tak wiesz dziennie jakieś 2kg i go tak rozbuduje ze głowa mała, nawet ćwiczyć nie musi :)
hahahahaha
MolderDist
09-10-09, 23:19
Jak kolega gówno wie za przeproszeniem o odżywianu i się bierze za metanabol i teścia i wszystko ma z dupy to co ma być widać?
Chyba, ze dodatkowe pryszcze, owłosienie na piętach, suty jak u kobiet i zanik jąder!!!
Poaptrz na skład tej paszy dla koni i wszystko się wyjaśni!!!
Dobijają mnie tacy ludzie...
dominator875
09-10-09, 23:30
ja mu polecam suchy chleb tez dla konia
pasza dla swin,podwalanie konia, teraz pasza dla niego... takie tematy powinny byc przenoszone do dzialu humor.
fallenursus
10-10-09, 00:38
kaman szczerze mowiac chu..wiecie wszyscy.
jak kolega nie doda wody z parowek to pasza nic nie da.
dominator875
10-10-09, 00:40
no ba woda byc musi,myslalem ze to oczywiste
kris220492
10-10-09, 13:31
widze ze nic ciekawego sie juz nie dowiem niz jechanie po kims...temat moze isc do zamkniecia
MolderDist
10-10-09, 13:45
Od początku powininen iść ale nie tyle do zamknięcia co do skasowania!
Idź na forum o zwierzętach. :sick:
zadając idiotyczne pytania dostajesz idiotyczne odpowiedzi... na co liczyłeś?
że ludzie, którzy zasuwają na siłowni, na suplach ew. dopingu to wżerają żarcie dla zwierząt kopytnych/racicznych? bo inaczej byłoby niemożliwe przybranie ma masie?
powiedz swojemu koledze choćby sobie kilogramami wstrzykiwał nie wiadomo co
i jadł końskie żarcie, nic mu to nie da bo ma ubytki w rozumie, na siłowni ciągle pewnie katuje klate i bica? do tego bez diety, przy rejestracji na forum powinny być zadawane jakieś pytania psychologiczne dotyczące kulturystyki, aby takie typy się tu nie gromadziły i du** nie zawracały;]
wujek_stunt
11-10-09, 02:35
3kg kiłabasy i 5 kostek smalcu i jazda :D
talentinho
11-10-09, 08:15
3kg kiłabasy i 5 kostek smalcu i jazda :D
to chyba dawka dzienna :twisted:
kolega niech lepiej trzyma sie diety a nie wpiepsza pasze dla koni :knockout:bo mu nawet pasza dla słoni nie pomoże :twisted:
a jak tak juz bardzo chce .. to tak :
-1 łopata paszy ED
-3 suche chleby ED
-0,5 snopka siana E0D
Na odblok 2 wiadra wody ze studni E0D po ostatnim snopku przez 2tyg
:twisted:
kris220492
11-10-09, 12:44
hahahaha dzieki za wszystkie odp oczywiscie dla kazdego po sog'u za pomoc a i nie ma glupich pytan sa tylko glupie odp;]. Dzieki jeszcze raz za wszystko i jak mozecie to odwiedzcie moj inny temat http://progress.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=266135 i poradzcie tylko nie smiac sie a oczekuje konkretne odp