Zobacz pełną wersję : 1 cykl na mase
- wiek, 20
- staż treningowy, 5 miesiecy
- dieta jest
- dodatkowo (praca fizyczna)
Na siłke chodzę pn, sroda, piatek
albo pn sroda czwartek ( co 2 tydzien mam studia piatek, sobota,
niedziela)
Chciałbym rozpocząć 1 cykl na mase. Zalezy mi na czystej beztłuszczowej masie( wiem ze takiej nie da sie osiągnąć ). No ale na redukcje czas będzie po zimie jak co ;D.
Interesuje mnie:
-Jaka kreatyna? moze jakis stack?
-gainer białkowy
Ale w sumie piszcie propozycje. Nie wiem czy napisałem wszystko, jesli nie pisac.
jak dieta jest to na pierwszy cykl nie ma co wymyślać tylko jakiś monohydrant, z olimpu bądz vitala. możesz też czystszą formę creapure ale ja uważam że nie ma to wielkiego znaczenia jesli chodzi o efekt końcowy.
na stack za wcześnie.
"gainer białkowy" hehe smieszne napisane, ale rozumiem o co Ci chodzi, jesli masz diete jak trzeba to zostaw kase na żarcie, nie potrzebujesz dodatkowo w proszku.
Ale mimo tego chciałbym zainwestowac w gainera, wiem ze on nie zastąpi posiłku ale sie przydaje. Dieta jest taka na jaką moge sobie pozwolic, ale tez przyznam sie ze nie zawsze zjadam wszystkie posiłki bo po prostu nie ma czasu ale staram sie jak moge.
no to jak masz kase jeszcze na gainera to polecam
monster mass, mutant mass, waider, mass XXL.
bądz jakieś bulki[50:50 węgle białko]
Wymieniłeś 4 produkty ;D Teraz jakby kazdy kto stosował wyraził swoje zdanie.
tylko nie rozumiem ;] co Ci ma ktoś napisać? czy smak dobry? bo nic innego nie moze, to tylko zarcie w proszku i jak ktos pisze ze po gainerze ma przyrosty taki i siakie to jest smieszny, nie licz na to, kup któryś z tych co Ci wymieniłem i jedz tylko wtedy kiedy jest juz taka koniecczność i nie masz co do garczka włożyć.
ja miałem mutant massa i byłem z niego zadowolony stosowałem go jako uzupełnienie diety (w pracy, oraz po treningu) polecam go mimo ze jast troszke drogi
http://allegro.pl/item751625473_kaizen_xtreme_creapure_300g_super_ja kosc.html
to moze byc ?
W sumie nie wiem co ;D
piszcie propozycje tak (ok 100 zł)
ojciec_roberto
06-10-09, 23:18
a co myslicie o takim zestawie: OLIMP Kreatine Mega Caps 1250, OLIMP Taurine, OLIMP Dextrex Juice, Amino Max 6800, XXL MASS??
fallenursus
06-10-09, 23:22
a ja wam powiem ze ciasteczka ryzowe+isolat lepszy od gejnera o!
"gainer białkowy" hehe smieszne napisane
Nie śmieszniej niż
tylko jakiś monohydrant :happy:
Narq pisałbyć przy okazji coś sensownego a nie czepiasz sie literówek.
monohydrat. łał wiem. zawsze pisze mono ale nie wiem czy w tedy autor mnie zrozumie bo trafiają się Ci co nie wiedzą jeszcze.
Ejj ;D to jaka odzywke polecacie ;d ?