Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gamoń

karolak89
05-10-09, 21:25
Mam maly problem gdyż...
Mam takiego ziomka dobrego co mi dupe truje od dluższego czasu zebym mu odpalił jakaś metke a ja mam tylko Methanex bo w 5mg sie nie bawie.
Tyle ze on jest maly.. ale ćwiczy systematycznie i trzyma diete, ma 20 lat..
Tylko ze on z natury jest malutki.. bo ma 165~ cm wzrostu i wazy z 70kg
Stażu ma około 2 lata na lapie z 36 mu siedzi... bo mu mozolnie to wszystko idzie.

20mg dziennie mu styknie?

Dodam, że odwodziłem go od tego dlugo..

vold
05-10-09, 21:52
Jak będzie metka jak się należy to 15mg dziennie mu styknie.

karolak89
05-10-09, 22:41
Meta to 100% elegancka miałem 100 opakowań i nikt nie narzekał ;p

Dzięki.. 15mg bedzie brał.

vold
05-10-09, 22:46
Ja nie mówie że ona nie jest elegancka , pisze o tym ogólnie że jeśli meta ma tyle mg co ma mieć to 15 mg dla począdkującego styka, a ile ty miałes opakowań mety jest nie istotne w tym jak i w innym temacie.

karolak89
05-10-09, 22:51
Źle odebrałeś.. myslalem ze chodzi ci o jakość mety.. wiec napisalem ze na 100 opakowań nikt nie mowił ze chujowa.

vold
05-10-09, 22:53
Dobrze zrozumiałem, dlatego odpowiadam na zadane pytanie że 15mg mety styka na pierwszy raz.

karolak89
05-10-09, 23:10
Mi chodziło o to, że napisałeś ze nie istotne te 100 opakowań.. no ale nie ważne..

15mg ed i koniec.

Dzięki za pomoc.

bullet
06-10-09, 18:38
karolak po co sie tak chwalisz ze miales juz 100 opakowan- klopotów Ci za malo....
o to chodzilo voldowi a ty uparcie swoje. skad wiesz kto to przeczytal??

karolak89
06-10-09, 19:00
Chwalisz?.. kłopotów?.. o czym ty mówisz.
Nie obchodzi mnie to kto to przeczytal.. tylko kto sie wypowiedział..
Zresztą.. konwersacja była miedzy nami... i juz się skończyła więc nie roztrząsaj bo sie wytworzy jakaś kłutnia z tego.

bullet
06-10-09, 19:52
nadal nic nie rozumiesz.
wiec dam Ci jeszcze jedna wskazówke 20 letni biznesmenie- mowiac delikatnie nie umiesciles w swoim zeznaniu podatkowym wpywów ze sprzedazy 100 opakowan srodków, ktorymi obrot jest zabroniony w naszym kraju.
Ale jesli nadal to na ciebie nie dziala to podaj swoj adres i napisz co jeszcze sprzedales.

karolak89
06-10-09, 20:38
Powoli zaczynasz we mnie budzić poirytowanie... a jak chcesz to ci podam mój adres i przyjedz po to zeznanie podatkowe.

A jak nie chcesz to skończ to.. bo odnośnie tematu calego posta się nie wypowiedziałeś, a wpieprzyłeś się w rozmowe jakimis głupimi wywodami odnośnie zeznania podatkowego które swoja droga gówno mnie interesuje.

A jak masz coś jeszcze do napisania to chętnie poczytam PW bo to raczej rozmowa między dwoma osobami i reszta nie musi tego widzieć.

sts
06-10-09, 20:47
wyluzujcie po co z igły robić widły :)

bullet
06-10-09, 21:49
dobra juz wiecej nic ponad to nie napisze.
Nie irytuj sie czlowieku tylko zacznij czytac miedzy wierszami i to ze zrozumieniem.
VOLD juz kilka postow temu napisał, ze guzik go interesuje ile sprzedałes bo to nie jest miejsce do chwalenia sie co sprzedajesz.
Mi nie chodzi o twoje zeznanie podatkowe tylko o to ze drzesz sie dookola i chwalisz tym ze handlujesz SAA. Skąd wiesz czy jakis policeman tego nie czyta.
moze nic z tego nie bedzie ale mlody jeszcze jestes i myslisz ze caly swiat jest u twoich stop bo sprzedajesz koxy. nie ma nic przeciwko tyko rob to z glową.
tylko tyle chcialem CI przekazac za pierwszym razem ale nie zrozumiales- dlatego musales sie poirytowac.
Nie odpisuj juz nic bo ja wiem ze juz CIe zezłoscilem, przepraszam za zasmiecanie tematu i polecam sie na przyszlosc jesli jeszcze jakies glupotki chcialbys wykonywac

vold
06-10-09, 21:57
dokładnie o to mi chodziło,

bulet dobrze Ci napisał i jak byś czytał ze zrozumieniem odrazu wiedział byś o co chodzi.

pozdrawiam i temat zamknięty.