Zobacz pełn± wersję : Dziwna rana
Cobra's Eyes
05-10-09, 15:50
Siema :lol:. Mam trochę dziwny problem bo nie dawno zrobiła mi się potówka (w sumie to trzy blisko siebie), w dziwnym miejscu, a wła¶ciwie to w pachwinie, miedzy udem a jajcami :twisted:.
No i myslalem ze sama zniknie, ale jakim¶ cudem to peklo tak powstała spora ranka. Miałem tam troche ropy to ja wycisnalem, przetarłem spirytusem i zakleiłem plastrem. Mam jednak wrażenie że jaki¶ syf tam został :|
Pytanie moje brzmi, co ja mam z tym zrobic? Czy mam i¶ć do jakiego¶ lekarza? Moge dostac od tego sepsy? :lol:
sepsy , tego nikt Ci nie powie , jak jest to duze to idz do lekarza :] , a jak male i jestes nie pewny/ strach to idz do lekarza mimo wszystko , my tu nic nei zrobimy :].
nastepnym razem czesciej myj jajca :P
siwy170588
07-10-09, 19:11
tez mi sie kiedys ranko robiły w tym miejscy miedzy jajcami i nog± wyszło na to ze obcieraj± mnie slipy zaczołem nosic gacie z nogawkami i problem sie skonczył
Kup krem SUDOCREM albo preparat panthenol. W ostateczno¶ci dziecinna zasypka.Miałem to samo za dużo jeżdziłem na rowerku. Powinno pomóc Pozdro
Cobra's Eyes
08-10-09, 19:21
ok dzięki. Ja to bym sobie sam zaszył, gdzie moge kupić nić chirurgiczn± xD?
pan.wiesiu
08-10-09, 22:16
ok dzięki. Ja to bym sobie sam zaszył, gdzie moge kupić nić chirurgiczn± xD?
a zeby cie reka boska bronila!!
idz pryjacielu do lekarza i nie pisz takich rzeczy, bo mi sie cisnienie podnosi :silenced:
pozdrawiam;
wiesiek
je¶li to spora rana to lekarz, jeżeli otarcie to ma¶ć , j.w. sudocrem lub inna np alantan.
Mi na otarcia pomógł kiedy¶ taki puder co sie niemowlakom na zadek sypie jak sie od pieluch odparz±
A za szycie sie sam nie bierz bo se jeszcze jajka no nogi przyszyjesz i co wtedy?!
Nie bój się lekarza nawet je¶li zna się tylko na chorobach a o zdrowiu nie ma zielonego pojęcia :P