Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy to cos da???

tobpak
06-01-07, 13:41
mam takie pytanko iz, gdyz, poniewaz, mam mala klatke zreszta wszystko mam male no z wyjatkiem jednej rzeczy... :mrgreen: a tak serio to chodzi mi o to czy np jak w poniedzialek cwicze klatke i bral bym gajnera tylko w poniedzialek i w we wtorek to da mi to cos czy raczej nie bo chodzi mi o to zeby troszke zwiekszyc klatke. mam nadzieje ze czaicie o co chodzi :wink: pomozcie mi :grin:

damiano
06-01-07, 14:49
ale tylko ciwczysz klate raz w tygodniu????
to juz musisz brac na okraglo a nie tylko w poniedzilek i we wtorek

bejnar
06-01-07, 16:14
po pierwsze klate ustaw jako prioritet swoj i rob ją 2 razy w tygodniu, rob ją zawsze na początku treningu a po drugie bierz codzienie to beda efekty tez na klacie, 1-2 dni brania w tygodniu nic nie da

tobpak
06-01-07, 19:28
ale gdzies przeczytalem ze po treningu np. klatka przysfajaja sie te wszystkie bialka do 2 dni po treningu np w poniedzialek klatka to poniedzialek i wtorek dieta dziala na klatke, to jak to w koncu jest???

Razer
07-01-07, 00:06
To ci nic nie da, tylko zmarnujesz wydany chajs. Bierz cały tydzień.

bartek145
07-01-07, 01:01
Bezsensowne myslenie bierz to caly czas bo takie branie na raty nic nie da i diete se zrob i jak kolega pisal rob klate 2 razy w tygdniu to powinno cos ruszyc.. Powodzenia
Pozdro

bejnar
07-01-07, 11:11
Dokładnie, musisz brać cały czas no i przede wszystkim DIETA!!!!
Jeśli nawet białka itp lepiej idą na klate w te dni to uwierz mi że jeśli bedziesz jadł tylko w te dni to wiele nie zyskasz, musisz jeść non-stop a do tego jak wyżej pisałem klata jak Twoj prioritet i 2 razy w tygodniu (tylko nie podrząd :P daj się jej zregenerować)

damiano
07-01-07, 11:17
zairzyj tez w dzial trening i zobacz sobie cwiczenia na klate.i ilosci powtorzen
pzdr

bejnar
07-01-07, 11:28
napewno musisz robić gore klaty, bo przy takiej wadze pewnie obręcz barkową widać zamiast porządnych mięsni klatki