Zobacz pełną wersję : Gainer dobry wybór czy zły wybór?
Witam jak myśliscie czy jedzenie gainera jest dobre dla naszego organizmu czy nie bo jak wiem zdania na ten temat sa podzielone?
lepsze naturalne jedzenie i wystarczające
MolderDist
05-10-09, 15:55
Gainer jest dobry tylko po treningu.
W innych wariantach (np. zastąpienie posiłku) najgorszy z możliwych.
na pewno ci nie zaszkodzi , posilku tym nie zastapisz tylko uzupelniesz braki
jedzenie w proszku, nie tylko Ci co ćwczią go używają, nie należy przesadzać, zdrowsze normalne jedzenie, ale od czasu do czasu z braku laku mozna wypić,
MolderDist
05-10-09, 23:16
Co to wogole znaczy z braku laku?
jak nie masz lodówki pod ręką.
MolderDist
06-10-09, 16:09
A to wszystko się trzyma w lodówce i coś nie może wytrzymać kilku godzin?
nie do mnie z tym pytaniem ja gainerów od pół roku nie kupuje. ale bywało dawniej i sie przydawało.
zamiast wytrzymać kilka godziń lepiej wypić i nie chodzić głodny bo jak człowiek głodny to i zły.
Gainer to dobry wybór ale tylko wtedy gdy nie możesz zjeść posiłku np w szkole czy pracy ale jeśli masz czas to nigdy nie bierz gainera tylko ugotuj ryżu i zjedz twarogu i masz to samo tylko 2razy lepsze pozdrawiam
Gainer to dobry wybór ale tylko wtedy gdy nie możesz zjeść posiłku np w szkole czy pracy
tylko jaki to problem?
MolderDist
06-10-09, 23:54
Sosna - najporęczniejsze w tym momencie jest zjedzenia dobrego batona wysokobiałkowego a jak ma się dostęp do wody to zupka typu Master Meal
KowalX - to samo chciałem napisać - jaki to problem szczególnie w szkole? Rozumiem, ze jeszcze praca fizyczna gdzie trzeba pracowac 8 h bez przerwy ale w szkole? Żaden problem!