Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bieżnia

Infidel
03-10-09, 02:41
Witam,
ostatnio zastanawiam się nad zakupem bieżni, wiadomo, do pobiegania w domu :)
Chciał bym się poradzić kogoś kto się na tym zna itd.
Jako student nie jestem zbyt bogaty, i chciał bym się dowiedzieć czy opłaca się kupić coś taniego, ewentualnie co można kupić w rozsądnej cenie oraz jak się takie tanie bieżnie zachowują (bez doświadczenia, ale obawiam się, że tańszy model może hamować podczas biegu itp.)

znalazłem coś taniego, takiego:
http://allegro.pl/item755169632_bieznia_buffalo_nevada_nowa_najtanie j.html

slim shady
03-10-09, 10:30
nie lepiej na dworze pobiegać ;)

Infidel
03-10-09, 11:54
Może lepiej, to też stosuję ale na dworze przyjemnie mi się tylko biega przez 4 miesiące w roku (te letnie) a jak by nie było, taka bieżnia będzie wygodniejsza i praktyczniejsza :)

Nadal czekam na odpowiedz odnośnie tematu...

slim shady
03-10-09, 12:14
biegałem na kilku bieżniach i nawet te markowe się spieprzały i taśma przycinała,

Aponax
03-10-09, 18:01
biegalem w swoim czasie bardzo duzo , mialem 5-6 bierzni w swoim zyciu :] , 4 z nich przebieglem (czyt. rozje** sie) , najlepiej jezeli chcesz sobie pobiegac to kup taka za 2000 -3000 zł , bo te tansze bez silniczka kompletna klapa , mialem 1 taka za 800zł , i byla to totalna katastrofa , w ogole nie dalo sie na tym normalnie pobiegac:]. nastepne 4 byly uzywane , kupione jako oferta (praktycznie co rok wymienialem , bo duzo biegalem zreszta nie sam , bo pare osob z tego kozystalo wiec 4-6h dziennie pracowaly) , teraz mam Kettler z angli dałem za nia 9000 zł (kolega mi przywiozl) złozylismy sie w 4.w polsce kosztuje aktualnie ok. 12 000 zł. Tych tanich nie oplaca sie kupic, lepiej zaopatrz sie w pozadne termo t-shirt spodenki i mozesz nawet z zimie biegac bo jest cieplo :], zbierz 2-3 tys zł i kup normalna ktora wytrzyma cokolwiek;].

Symu
04-10-09, 20:42
j.w. lepiej sie wybrac na silownie gdzie maja porzadny sprzet. Te tanie nie maja szans dlugo przezyc a biega sie na nich tez nienajlepiej.