Zobacz pełną wersję : Co polecacię
Który waszym zdaniem zestaw będzie lepszy kreta vitalmaxa 500gr i cell pump czy kreta vitalmax 500gr i Storm 478g czy moze ta sama kreta z Nitrobolon 2 550gr ? Wielu z was mówi o zielonej krecię vitalmaxa moze ktoś wyjaśnic która to jest i dlaczego zielona ?
http://allegro.pl/item759469811_vitalmax_creatin_500g_kreatyna_ekstr a_kurier.html to jest ta zielona bo ma zieloną etykietę :)
Cell pump do dupy Storm do dupy Nitro 2 ewenualnie może być. To tylko moja opinia.
Sam od jutra startuje z cyklem
Kreta Vitalmaxa niebieska mono i nitro II
a storm do dupy.
sts stosowales wszyzstkie te suplementy ze tak o nich piszesz?
czy to twoj 1 cykl?
A jaka jest różnica między zielona a niebieską kreatyna vitalmaxa ?Która lepsza ?
rozdrobnienie, ale imo dla ciebie to raczej bez różnicy
Dlaczego dla mnie to bez różnicy ? Jak mam dać 42 za niebieską a 46zł za zielona to która wziasc ?
fallenursus
02-10-09, 15:41
Sosna na mizernej diecie I stormie rosnie......
Storm jeden z lepszych stakow IMO.
właśnie miałem fallen pisać że chyba Storma nie próbowali ;]
ale na I cykl nie warto od niego zaczynać bo są słabsze wieć ja bym na Twoim miejscu wziął z CP. no chyba ze to nie Twój pierwszy cykl.
ja bym powiedział, że jeden z najlepszych nawet (na HST ze stormem i mono zrobiłem 8kg).
dlaczego bez różnicy? nie chce mi sie teoretyzować. z praktyki powiem tak: braliśmy z kuzynem vitale, ja zielonego, on niebieskiego - efekty takie same... podobnie nam troszeczkę siła podskoczyła (7,5kg na płaskiej po ok. 6tyg.- wtedy pierwszy raz wycisnąlem 100kg). znam ludzi gustujących niemalże tylko w produktach vitalmax (najlepszy stosunek cena/jakość) kupują ponad kilowe puchy niebieskiej (niecałe 80PLN). jeden z nich (btw. nieźle doyebany kolo) używa tej krety po cyklach na SSA, wiec jeżeli są jakieś różnice, to adekwatne do różnic w cenie czyli znikome
elo
sts stosowales wszyzstkie te suplementy ze tak o nich piszesz?
czy to twoj 1 cykl?
stosowałem inaczej bym nie pisał .
co do Storma + shocka to kompletnie nic nie poczułem więc swoje opinie piszę na każdego co innego działa pzdr.
Kreatyna vitalmax zielona ma większe rozdrobnienie przez co niby się szybciej wchłania czy w praktyce to występuje nawet jeśli to nie da nam to jakiś znacząco lepszych przyrostów przynajmniej tak wnioskuje po tym jak ziomki brali niebieską...
ja kupiłem 900g tej kreatyny za naprawdę dobrą cenę... a jest jeszcze opcja 1200g
minus dla mnie tej kreatyny to grudki spore ale to raczej wina złego przechowywania z mojej strony ale w niczym mi one nie przeszkadzają...
jeśli łączysz ze stackiem 300g Ci wystarczy ;D
na 1 cykl kup sama kreatyne vitalamaxa na drugi mozesz osbie polaczyc z cp
Kreta mono univwesal
cell pump