PDA

Zobacz pełną wersję : Poranne mdłości

warmach1ne
02-10-09, 11:48
Hej chłopaki, ostatnio wystapil mi taki problem od paru dni biore kreatyne, jest mi po niej nie dobrze zaraz po spożyciu ale 30 min. i przechodzi. Chociaż od tygodnia pojawił mi się inny problem otóż z rana miewam mdłości, zbiera mnie na wymioty, dzisiaj nawet aż zwymiotowałem, dodam tyle ,że zbliża się szkoła ja się wogóle nie stresuje, ale nie wiem może to być jakiś podswiadomy stress? heh chociaż z moim olewkowym podejściem do szkoły, aż mi się wierzyć nie chce, napewno nie mam refluksu, bo w zeszlym roku jak broniłem tytułu 3 miesiące przed mi się pojawiło, bylem u gastrologa i miałem leczenie profilaktyczne bez skutku, jak się szkoła skończyła jak ręka odjoł, wychodzi na to,że jakis podświadomy stress, ale miałem leki uspokajajace i za duzo nie pomagaly tylko jechalo sie na wiekszym haju ( w jakim stopniu pomagały) :DDD
Co o tym sądzicie chłopaki ? :) (sorry, że tak pokręciłem :D)

j0zek
02-10-09, 11:52
mi sie wydaje ze to od stresu, tez tak mialem ze niby wyjebane na szkole ale w glebi sie tym stresujesz i nawet nie wiesz i nie mozesz temu zapobiec, z czasem minie, ja bralem Sedatif PC i mi przeszlo, chociaz czasem mam [poworty ale krotkotrwale.
DOdam ze mialem gorzej, bo odczuwalem taki dyskomfort nawet przed wyjsciem do miasta rano, itp.

warmach1ne
02-10-09, 21:07
kurde tez tak uwazam ... powiem ci ze ja nawet jak juz sie wybiore i gdzies wejsc do dziekanatu cos powiedziec to mi sie wydaje ze zaraz zwymiotuje :DDD

krul_leff
02-10-09, 21:35
no wlasnie tez tak mam podobnie, chce mi sie do kibla lecieć i brzuch mnie sciska jakis podswiadomy sters nie wiem dlaczego, na szkole mam wyjebane a i tak mi żołąd nieco sciska, ale zawsze pije herbate mientową no i ostantio takie tabletki na jelito
nie wiedziec czemu mam tez tak np. przed pojsciem na mecz, czy na trening, no ale moze to z podniecenia:D

Sosna91
03-10-09, 13:11
ja miewam rano mdłości jak za szybko wstane, spróbuj dłużej poleżeć, zrelaksować się rano.

tak jak kolo na początku w tym filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=9m0UEtoUCpk

ciaastek91
03-10-09, 13:17
chlopaki w ciazy jestescie.

Sosna91
03-10-09, 18:26
ciaastek chcesz być ojcem chrzestnym?

sts
03-10-09, 18:43
chlopaki w ciazy jestescie.

też tak myślę :p

Budrys
03-10-09, 22:34
ta napewno są w ciązy, z dziekanem tylko nie wiedząjak mu o tym powiedzieć... ;P a tak na poważnie to polecam herbatki z melisą zamiast gorzkiej, ta kreatyna też podejrzana O ILE jest w proszku i pijesz ją tylko wymieszaną z wodą. Mnie tak wkurwiał jej paskudny smak że przerzuciłem się na kapsuły.

warmach1ne
04-10-09, 15:28
Dziwie sie, że tacy ludzie jak ciastek są moderatorami... nie zycze ci niczego takiego chlopaku... a jeszcze nie wiesz co cie w zyciu spotka do 22 roku zycia bylem ikona zdrowia.. w zasadzie teoretycznie nadal jestem ... ale nie wiadomo skad te mdlosci.. tzn. na 99% stres, tak jak kolega napisal jeszcze moze byc na skutek podniecienia itp .. rowniez