Tadel
01-10-09, 18:32
Witam zamierzam zacząć ćwiczyć na siłowni.
Ułożyłem sobie plan treningu obwodowego, dietę i suplementacje, więc podaję dietę do sprawdzenia
Chciałbym też poznać jakieś zamienniki odnośnie diety by nie jeść w kółko to samo. Z góry dzięki ;)
O mnie
-Waga: 92
-Wzrost: 192
-Co chcesz osiągnąć: spalić tłuszcz i wyrobić masę mięśniową
-Staż: właściwie zaczynam
-Inna Aktywność/Sporty przewidywany trening ACT (zestawy do sprawdzenia) , a6w i bieganie na orbitrek, po miesiącu trening na mase, bieganie
-Dostęp do siłowni/sprzętu: domowa (ławeczka prosta i skośna, gryf prosty (postaram się skombinować też łamany), hantelki, drążek)
-Aktualna/planowana dieta – opisana niżej (do sprawdzenia)
-Suplemacja. Nutrex Lipo6 Black + jakieś białko
-Typ budowy: endomorfik (mam trochę tłuszczu który chce spalić więc na początek może trochę odchudzona dieta by się przydała?)
Dieta
Śniadanie I 7.00
płatki corn flakes, mleko 2 % 300 ml , 3 jajka; zielona herbata + witaminy typu plusz
Śniadanie II (w szkole) 11.00
kanapka (czarne pieczywo + szynka z piersi kurczaka), maślanka
Obiad 15.00
Ryż brązowy, filet piersi kurczaka, surówka - woda
TRENING ok. 17
Chwile po treningu
banan/jabłko, kakao
Posiłek po treningu 19.30
Ser biały (chudy) ze śmietaną niskotłuszczową / ewentualnie tuńczyk, ciemne pieczywo, sok
Kolacja 22.30
Odżywka białkowa tylko jaka?
Może dodać jeszcze oliwe z oliwek w ciągu dnia?
Do tego myślałem nad czymś z białkiem np. Optimum Whey Gold Standard, by wziąć na kolację. Czy może w ogóle dać sobie na razie z nim spokój i jakiś posiłek dorzucić do diety
tutaj podałem plan treningu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22592
Ułożyłem sobie plan treningu obwodowego, dietę i suplementacje, więc podaję dietę do sprawdzenia
Chciałbym też poznać jakieś zamienniki odnośnie diety by nie jeść w kółko to samo. Z góry dzięki ;)
O mnie
-Waga: 92
-Wzrost: 192
-Co chcesz osiągnąć: spalić tłuszcz i wyrobić masę mięśniową
-Staż: właściwie zaczynam
-Inna Aktywność/Sporty przewidywany trening ACT (zestawy do sprawdzenia) , a6w i bieganie na orbitrek, po miesiącu trening na mase, bieganie
-Dostęp do siłowni/sprzętu: domowa (ławeczka prosta i skośna, gryf prosty (postaram się skombinować też łamany), hantelki, drążek)
-Aktualna/planowana dieta – opisana niżej (do sprawdzenia)
-Suplemacja. Nutrex Lipo6 Black + jakieś białko
-Typ budowy: endomorfik (mam trochę tłuszczu który chce spalić więc na początek może trochę odchudzona dieta by się przydała?)
Dieta
Śniadanie I 7.00
płatki corn flakes, mleko 2 % 300 ml , 3 jajka; zielona herbata + witaminy typu plusz
Śniadanie II (w szkole) 11.00
kanapka (czarne pieczywo + szynka z piersi kurczaka), maślanka
Obiad 15.00
Ryż brązowy, filet piersi kurczaka, surówka - woda
TRENING ok. 17
Chwile po treningu
banan/jabłko, kakao
Posiłek po treningu 19.30
Ser biały (chudy) ze śmietaną niskotłuszczową / ewentualnie tuńczyk, ciemne pieczywo, sok
Kolacja 22.30
Odżywka białkowa tylko jaka?
Może dodać jeszcze oliwe z oliwek w ciągu dnia?
Do tego myślałem nad czymś z białkiem np. Optimum Whey Gold Standard, by wziąć na kolację. Czy może w ogóle dać sobie na razie z nim spokój i jakiś posiłek dorzucić do diety
tutaj podałem plan treningu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22592