Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Typowy tucznik potrzebny ;]

talentinho
30-09-09, 17:37
Witam , sprawa wyglada tak .. Mam diete typowo na mase , nie bede jej rozpisywal bo kazdy wie jaki ma sklad ( ryz , kasza , ryby itp ) co 2,5godz . Pytanie wyglada tak : Co by bylo gdyby do tej diety jednak dodac potrawy wysoko kaloryczne i tuczace ( pizza , ziemniaki , paczki , itp ) Jest szansa na jeszcze wieksza mase czy to wogole popsuje diete ? Dodam ze u mnie liczy sie kazdy kg masy ciala bo jestem chudy i mam duza przemiane materii .. Potrzebuje typowego tucznika ... Mam jesc wszystkiego duuuzo czy trzymac sie tej diety ?

swiroos
30-09-09, 21:42
Jeżeli chodzi ci o kilogramy tłuszczu to wpierdzielaj co popadnie

AKRO
30-09-09, 22:01
Trociny też.

slim shady
30-09-09, 22:29
jak chcesz mieć mięśnie ukryte pod tłuszczem to Twój wybór, żeby podbić kalorie możesz dodawać łyżkę oliwy z oliwek do jedzenia, ale unikaj po treningu tłuszczy, jak nie tyjesz to znaczy że jesz za mało i musisz jeść więcej

talentinho
30-09-09, 23:15
Trociny też.

Na ciebie dzialaja ?? :yawn:

talentinho
30-09-09, 23:17
oliwy z oliwek nie bralem wiec dodam , jeszcze jakies rady ?

fallenursus
30-09-09, 23:57
spoko, wcinaj co popadnie.znam ludzi co jak leca z zimowa masa to wala w gardlo wszystko ile wlezie.W marcu potem sie martwia o ksztalt,ale maja z czego wycinac :happy:

talentinho
01-10-09, 00:01
krotko , zwiezle i na temat . dzieki ;]

fallenursus
01-10-09, 00:04
muj kumpel czasami opierdzieli 2 XL pizze sam..nie raz widzialem taka akcje:P
czasamijak ide do knajpy gdzie sie placi za wjazd, a zresz ile chcesz, to spoko 8000-10000 kaloryczna bomba wchodzi w brzuch. bo normalnie ziemniakow nie jadam :P