PDA

Zobacz pełną wersję : pudzian koooozak

bullet
30-09-09, 12:24
zobaczcie jak on wyglada, nie dosc ze wycinka rewelacja to jeszcze swietna forma silowa. jak on to robi???
http://www.sportfan.pl/artykul/12160/ms-strongmanow-pudzian-schudl-az-9-kilo-jak-sobie-radzi-zobacz

Yosho
30-09-09, 15:20
Kur.a zajebiście wygląda:D
Pewnie skopie tyłek Nejmanowi!!

Sosna91
30-09-09, 15:57
też się kiedys zastanawiałem, jak on to robi ze przy 143kg ma rzeźbę z prawdziwego zdarzenia. większość strongmenów wygląda jak pulpety,

no cóż genetyka nie każdego obdarzyła równo ;]

adonis18
30-09-09, 16:49
hehe... "suplementacja" :lol:

tylko pewnie jego lekarze wlosy z głowy drą, czy jego organizm wytrzyma taką ilość "wody z parówek" czy nie...

kozak, kozak... postawiłbym na niego moją furę w walce z najmanem, ale
tak się zastanawialem jakby niedajboże coś mu się stało, coś niefajnego co wyeliminowało go ze sportu i uniemożliwilo jakąkolwiek "suplementacje"... ciekawe, przy tak wyśrubowanym metaboliźmie, w jaką kule fatu by się zmienił po paru miesiącach:lol:

elo

bullet
30-09-09, 16:52
dino wiadomo, ze dupsko ma jak jeż. ale wiesz, ze baaaardzo czesto ladna rzeźba nie idzie w parze z siła.
kumpel mowił kiedys ze jego ziomek zna osobiscie pudziana i ze wie o tym, ze mariusz przestaczal sobie krew bo w jego organizmie bylo tyle syfu. Ae pewnie jego konkurencja robila to samo, al enie znam drugiego goscia na swiecie co ma tyle sily i wyglada jak z zawodow kulturystycznych. przeciez ta jego noga okablowana to masakra.
W artykule pisza ze jest przygotowany do zawodow STRONG MAN- mister olimipa z siła.
jest kozakiem

niewula
30-09-09, 17:16
nie znasz kolesia ktory ma tyle sily?
wiekszosc kulturystow podnosi tyle co pudizan lub wiecej
w strongman liczy sie technika sila to tylko czesc sukcesu
bym mugl wiecej napisac ale mi sie nie chce :P

adonis18
30-09-09, 17:25
wiekszosc kulturystow podnosi tyle co pudizan lub wiecej

niektórzy na pewno, ale z tym że większość to troche pojechaleś :lol:
chyba, że chodziło ci konkretnie o zawodowców, ale to i tak niewielu pewnie taką siłę ma.
a w ogóle pudzian to bestia clap

elo

niewula
30-09-09, 17:40
no raczej ze nie o amatorow , no moze nie wiekszosc ale duza czesc:P
tylko ze jak by mieli bo na balach czy innych przedmiotach to juz by przegrali na 100% ze slabszym strongiem

bullet
30-09-09, 18:17
niewula, zobacz jak pudzian sobie dobrze radzi finasowo- tylko i wylacznie dzieki temu, ze jest, jak to okresliles przecietnie silny. Gdyby kazdy przecietniak byl taki silny to w kazdy z nich albo latalby po polsce CL63 AMG, Lambo i innymi cackami. albo wygrywal zawody- zabierajac chleb mariuszowi.

niewula
30-09-09, 19:17
nie zrozumiales mnie do konca bullecik :*
pudizan po za strongami zarabia w inny sposob poczytaj troche.. :)

Sosna91
30-09-09, 19:21
ale dla mnie zawsze był kozakiem. 142kg kurwa mięsa, normlanie wyjebiscie ;D

niewula
30-09-09, 19:38
ja tez sie ciesze ze polak przynajmniej w tej dyscyplinie jest dobry :)
zawsze lubilem mariusza ale moim faworytem byl Dymek hehe

bullet
30-09-09, 21:03
powiem wam ze mi sie jeszcze podoba sylwetka brata mariusza. czesto go widac na zawodach bo jest sedzią i "pałeta" sie wsrod chlopakow.
tez malym go nazwac nie mozna:)