Zobacz pełną wersję : Ktos pomoze ustalic diete?
Witam jestem tu po raz 1 ;] i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Mam problem z dieta i jak cwiczyc waze 80 kg przy `188 . Zaczelem cwiczyc znowu i biore suplement TCm olimpu crewatine . Tylko problem jest w tym ze niewiem jaką diete stosowac co jesc i jak? Bo ja w sumie jem niezdrowo bardzo :D ale nie wdiac po mnie cwicze brzuszki na laweczke wyciskam na klate i hantalmi bawie sie. Czy moze ktos rozpsiac mi diete co jesc i jak? I czy dobrze robie jak cwicze co drugi dzien?
CreativePL
05-01-07, 21:29
napisz swoj plan, jaki masz staz, ile masz lat
duzo jest diet na forum ale ci napisze
sniadanie
mleko z platkami(do tego rodzynki,daktyle)
jajka np 4 w tym jedno zoltko
2 sniadanie
kanapki z serami;zoltym,bialym,topionymi
banan,jablko
obiad
kurczak,surowka
piers z kurczaka
kurczak
potreningowy
kanapka z miodem
batony;snickers.mars
kolacja
ryz z miesem lub dzemem i jogurtem naturalnym
ryby z puszek szproty,tunczyki
a jak cwiczysz co drogi dzien to dobrze.musi wkoncu bydz rgeneracja.ale mam nadzieje ze co 2 dzien cwiczysz inna patie miesni?????????
a do diety mozesz sobie kupc gainerka
CreativePL
05-01-07, 22:20
damiano kazdemu wklejasz ta sama diete nie czytajac wogole postu :roll:
CreativePl mam 18 lat ;] ćwicze od niedawna w sumie keidys cwiczylem ale teraz zaczynam znowu.... a co do tamtego jasne Batony??!! Jemyy CO??:D jakos niewierze ze mozna jesc batony.. a cwicze co drugi dzien ale wlasnie w sumie niewiem jak rozplanowac ten trening bo robie w sumie wszystko to samo czyli brzuszki na laweczce wyciskam na klate na biceps triceps itepe ;] Zle?
[ Dodano: 05-01-2007, 22:40 ]
a własnie jeszcze jedno to czy to prawda ze po creatynie mozna prztyczyc jak za malo cwicze i wogle ze tradzik sie robii i wlosy wypadaja bo ja juz sam niewiem... boje sie ze przytyje po tej creatynie bo za malo cwicze ..powiedzcie jak cwiczyc
napisalem ze wiele jest diet niech sobie popatrzy, ale widze zeCreativePL, am cos zaras wykmini.
[ Dodano: 05-01-2007, 22:42 ]
a własnie jeszcze jedno to czy to prawda ze po creatynie mozna prztyczyc jak za malo cwicze i w ogóle ze tradzik sie robii i wlosy wypadaja bo ja juz sam niewiem... boje sie ze przytyje po tej creatynie bo za malo cwicze ..powiedzcie jak cwiczyc
kto ci takich glopot naopowiadalCreativePL,?????
No tak slyszalem ze jak sie bierze creatyne nie i sie za malo cwiczy to sie robi tluszcz i tyje sie niesmowicie i ze tradzik sie robii a to wal jest jednak czyli spokojnie moge brac creatyne i cwiczyc?
nie wiem sak masz takie wiadomosci.ale to nie prawda zreszta poczytaj sobie na forum.a ile masz lat????
CreativePL
06-01-07, 01:33
Artux, nie bierz sie za odrzywki jak nie masz planu i diety sporzadzonej zapraszam do dzialu trening tam co znajdzemy ale wydaje mi sie ze ogolnorozwojowka na poczatek
CreativePl to wes mi uloz diete jakas bo ty sie znasz na tym