PDA

Zobacz pełną wersję : Ktos pomoze ustalic diete?

Artux
05-01-07, 21:03
Witam jestem tu po raz 1 ;] i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Mam problem z dieta i jak cwiczyc waze 80 kg przy `188 . Zaczelem cwiczyc znowu i biore suplement TCm olimpu crewatine . Tylko problem jest w tym ze niewiem jaką diete stosowac co jesc i jak? Bo ja w sumie jem niezdrowo bardzo :D ale nie wdiac po mnie cwicze brzuszki na laweczke wyciskam na klate i hantalmi bawie sie. Czy moze ktos rozpsiac mi diete co jesc i jak? I czy dobrze robie jak cwicze co drugi dzien?

CreativePL
05-01-07, 21:29
napisz swoj plan, jaki masz staz, ile masz lat

damiano
05-01-07, 22:17
duzo jest diet na forum ale ci napisze
sniadanie
mleko z platkami(do tego rodzynki,daktyle)
jajka np 4 w tym jedno zoltko
2 sniadanie
kanapki z serami;zoltym,bialym,topionymi
banan,jablko
obiad
kurczak,surowka
piers z kurczaka
kurczak
potreningowy
kanapka z miodem
batony;snickers.mars
kolacja
ryz z miesem lub dzemem i jogurtem naturalnym
ryby z puszek szproty,tunczyki
a jak cwiczysz co drogi dzien to dobrze.musi wkoncu bydz rgeneracja.ale mam nadzieje ze co 2 dzien cwiczysz inna patie miesni?????????
a do diety mozesz sobie kupc gainerka

CreativePL
05-01-07, 22:20
damiano kazdemu wklejasz ta sama diete nie czytajac wogole postu :roll:

Artux
05-01-07, 22:36
CreativePl mam 18 lat ;] ćwicze od niedawna w sumie keidys cwiczylem ale teraz zaczynam znowu.... a co do tamtego jasne Batony??!! Jemyy CO??:D jakos niewierze ze mozna jesc batony.. a cwicze co drugi dzien ale wlasnie w sumie niewiem jak rozplanowac ten trening bo robie w sumie wszystko to samo czyli brzuszki na laweczce wyciskam na klate na biceps triceps itepe ;] Zle?

[ Dodano: 05-01-2007, 22:40 ]
a własnie jeszcze jedno to czy to prawda ze po creatynie mozna prztyczyc jak za malo cwicze i wogle ze tradzik sie robii i wlosy wypadaja bo ja juz sam niewiem... boje sie ze przytyje po tej creatynie bo za malo cwicze ..powiedzcie jak cwiczyc

damiano
05-01-07, 22:40
napisalem ze wiele jest diet niech sobie popatrzy, ale widze zeCreativePL, am cos zaras wykmini.

[ Dodano: 05-01-2007, 22:42 ]

a własnie jeszcze jedno to czy to prawda ze po creatynie mozna prztyczyc jak za malo cwicze i w ogóle ze tradzik sie robii i wlosy wypadaja bo ja juz sam niewiem... boje sie ze przytyje po tej creatynie bo za malo cwicze ..powiedzcie jak cwiczyc
kto ci takich glopot naopowiadalCreativePL,?????

Artux
05-01-07, 22:56
No tak slyszalem ze jak sie bierze creatyne nie i sie za malo cwiczy to sie robi tluszcz i tyje sie niesmowicie i ze tradzik sie robii a to wal jest jednak czyli spokojnie moge brac creatyne i cwiczyc?

damiano
05-01-07, 23:04
nie wiem sak masz takie wiadomosci.ale to nie prawda zreszta poczytaj sobie na forum.a ile masz lat????

Artux
05-01-07, 23:34
18 pisalem na gorze ;]

CreativePL
06-01-07, 01:33
Artux, nie bierz sie za odrzywki jak nie masz planu i diety sporzadzonej zapraszam do dzialu trening tam co znajdzemy ale wydaje mi sie ze ogolnorozwojowka na poczatek

Artux
06-01-07, 12:20
CreativePl to wes mi uloz diete jakas bo ty sie znasz na tym