PDA

Zobacz pełną wersję : Polański za kratami

piap1
29-09-09, 09:02
Co sadzicie o tym wyroku ? Jak wiadomo uprawiał sex z dzieckiem 13letnim ale to dziecko mówi ze samo tego chciało wiec jak myślicie powinni go skazać czy raczej uniewinnic ?

Fehu
29-09-09, 09:15
hehe żadnego wyroku jeszcze nie było ;)
z tego co mi wiadomo on myslałem że ona jest chyba starsza (przynajmniej tak sie tłumaczył) a ta gosciówa mówi ze traume przezyłą wiec raczej nie jest zdania ze wszystko ok.
nie ma równych i równiejszych jeśli sąd uzna go za winnego to musi ponieść kare

3ndriu
29-09-09, 09:31
http://www.wykop.pl/ramka/237920/nie-sad-cie-skaze-pedofilu-polski-dokument-18

froddeq
29-09-09, 09:32
do pierdla pedofilów jeb@nych albo kastrowac.

Fehu
29-09-09, 09:58
http://www.wykop.pl/ramka/237920/nie-sad-cie-skaze-pedofilu-polski-dokument-18

łap soga dobry dokument,

adonis18
29-09-09, 12:43
przy bezwzględnie udowodnionej winie/recydywie jestem za szybką eliminacją ze społeczeństwa, ale...
jak zwykle jest tez 2ga strona medalu
(historia słyszana, nie mam pojęcia na ile prawdziwa, ale dla mnie b.prawdopodobna)
był sobie chłopaczek 21lat (wtedy 2 lata starszy), który na jakiejś imprezie poznał panienke. kręcili ze sobą jakiś czas, on do niej jeździł, bo ona z jakiejś okolicznej wiochy (co tym bardzij mnie dziwi), wszystko niby ok, ale po jakichs 2 miechach! się zesrało... akcja była taka, ze jak przyjechal do niej z miejsca zawineła go psiarnia. co się okazało - panna była 2 lata młodsza niż ofisjalnie wszyscy wiedzieli! (jak na ironie do 15stki zabrakło jej z miesiąc czasu jak go zawineli) i co najgorsze - pisała pamiętnik yebana, który to z kolei znalazła matka... i resztę sami sobie dopowiedzcie :(

elo

ciaastek91
29-09-09, 13:12
pedofili kurwa kastrowac i na harem do pierdla, niech ich tam ruchaja do konca zycia.

adonis18
29-09-09, 13:21
no właśnie nie... wyeliminować - wyrwać chwasta! (nie, nie mówie teraz o sałacie). na chooj ja mam płacić podatki żeby takiego yebańca utrzymywać, nawet jeżli jest to ku uciesze współwięźniów? a już na pewno w przypadku recydywy...

ciaastek91
29-09-09, 13:28
dla takiego smierc, to najwieksza nagroda, niech odpokutuje swoje w pierdlu.

adonis18
29-09-09, 13:35
racja, tylko że trzeba też popatrzeć na sprawe czysto ekonomicznie - rzekoma resocjalizacja jest poto żeby skazany odpokutował, nawrócił się i będąc "zdrowym" trybem w społeczeństwie płacił podatki, blablabla i tym właśnie sposobem spłacił wobec niego dług. jeżli teraz wiadomo na bank o 2 rzeczach:
1. yebaniec nie będzie już nigdy normalny (o ile kiedykolwiek był)
2. nie stać obywateli żeby wydawać grubo ponad 2 patyki miesięcznie na jego utrzymanie
IMO rozwiązanie jest tylko jedno...

Fehu
29-09-09, 14:10
rozwiązanie jest tylko jedno... jest tez alternatywa dać takiemu łopate i niech zapierd*la a w nocy niech go orają....
w sumie do lopaty kazdy wiezien powinien pojsc

Sosna91
29-09-09, 15:32
po kastrowaniu będzie miał lipe, bez teścia wieć będzie przybierał cechy damskie a gino to 100% ;]

fallenursus
29-09-09, 15:50
Pierdzielicie...a ja tu czas marnuje zamiast kupowac bilet do Francji.
Ma ktos # do jego zony?

adonis18
29-09-09, 16:03
a co fallen, lubisz starsze panie??
:lol:

metadon
30-09-09, 16:33
a co fallen, lubisz starsze panie??
:lol:
Fallen tez do najmlodszych nie nalezy:twisted:

adonis18
30-09-09, 16:51
Fallen tez do najmlodszych nie nalezy:twisted:

nie przesadzajmy, do 50tki to jeszcze młodzieniaszek :lol:

Mateusz89
30-09-09, 18:03
Ja jestym za tym zeby go ukarać, co z tego ze robi dobre filmy i jest znany? to go nie usprawiedliwia i powinien ponieść konsekwencje, no ale taka już jest SPRAWIEDLIWOŚĆ że pewnie nic mu nie zrobią...

krul_leff
30-09-09, 18:24
jest tez alternatywa dać takiemu łopate i niech zapierd*la a w nocy niech go orają....
w sumie do lopaty kazdy wiezien powinien pojsc
wlasnie w pierdlu najgorsza jest nuda i to jest wystarczająca kara, siedzisz 12 godzin na dupie i nic nie robiąc musisz oglądać te zakazane mordy współtowarzyszy i wkurza mnie ostro gadanie 'a ci w wiezieniu to maja lepiej niz niektorzy na wolnosci'. moze jedzenie maja za darmo, ale nie mogą sobie i dowolnej porze iść na siłownie, do pubu, pooglądać jakieś fajnego filmu, pogadać z żoną. wiezienei raczej jest gorszą karą niż śmierć, poza tym każdy ma szanse sie zmienić!
a zeby nie bylo ze odbiegam do tematu to dla mnie bezsensem jest patrzenie na kogos kto cos zrobil w kategoriach 'ale zrobil duzo dla sztuki/panstwa'.

NeverLetGo
16-12-09, 13:51
Dżentelmen :twisted: