Zobacz pełną wersję : brama czy warto robic
siwy170588
28-09-09, 20:54
witam znalazlem dzis u siebie kółka na rolkach i pomyslałem ze nadadzą sie na brame tylko mam pytanie czy warto ją robic jesli posiadam hantle czy daje ona wiecej możmiwoaci niż cwiczenie hantelkami??
nie wiesz co to brama......
fallenursus
28-09-09, 22:29
oczywiscie ze jesli masz gdzie ja zrobic, to warto
brama , super sprawa , moim zdaniem jak masz mozliwosc to rob !!! Wszystko sie przyda predzej czy pozniej :].
slim shady
29-09-09, 19:27
brama jak najbardziej, obciążenie możesz zrobić z płyt chodnikowych
siwy170588
29-09-09, 19:39
mam pokuj przeznaczony na silownie w chacie i na suficie w planach jest tylko drazek a pomyslalem ze moze by i brame skoro wynalazlem sobie rolki na łożyskach takie jak w wyciagach są razem z mocowaniem
obciazenia puki co mam 80 kg zeliwnego mysle ze zamin doszedl bym do tych 40 kg nastrone to troche by potrwalo
na brame to oddzielne obciążenie tak jak koledzy mowią np jakies betonowe plyty czy tam kostki.. ;)
Dzięki bramie możesz zrobic teoretycznie wszystko:D oprócz nóg :P więc jak najlepszy pomysł masz:)
warto robić, zawsze to flaszeczka za free wpadnie :D
brama to podstawa tak jak hantle czy gryfy. Brama musi być bez niej mój trening klaty idzie w las :D nie mówiąc o dopompowaniu tricka, bicka, bareczkach (szczególnie tylni akton) Nie wyobrażam sobie siłowni bez bramy i wyciągów.
moglby ktos wyjasnic co to brama?
siwy170588
01-10-09, 00:04
sorki za rysunek ale to paint tak mniej wiecej wyobrarzam sobie zrobic brame jesli ktoś ma inne propozycje lub rozwiązania to niech pisze