Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytanie ;)

slaled90
28-09-09, 19:43
witam ;) zapisalem sie na silownie profesjonalna rzeczy tam jest masa :D i mam pytanie :)

cwicze 4 razy w tyg poniedzialek srode piatek i sobota z tym ze w sobote same nogi )

i teraz zapytanko : czy jak cwicze plecy np to co tytdzien musze robic te same cwiczenia czy moge jes zmieniac np powiedzmy zamiast martwy ciag to jakies inne na maszynie albo zamiast dzien dobry to cos innego czy najlepiej stale to samo na tym samy sprzecie czy leipej zroznicownany taki :)?

slaled90
28-09-09, 20:05
hmm ;) no moze zostane tez przy pierwszej opcji zobacze :)
dzieki za odp arus

a co inni maja do powiedzenia na ten temat :)? moze ktos praktykowal zmienne cwiczenia co trening parti?

Lebron16
28-09-09, 20:15
jak masz możliwość to zmieniaj ćwiczenia; a jeśli nie masz możliwości zmieniać ćwiczeń to zmieniaj kolejność wykonywania itp i moim zdaniem nie rezygnuj z martwego ciągu

Janeczek
28-09-09, 20:27
Z martwego c. nie rezygnuj, tylko zaczynaj od bardzo malych ciezarow albo samej sztangi. Radze ci tak bo z autopsji wiem ze zaczynanie od ciezaru 25kg jest zaś bolesne :]

KowalX
28-09-09, 20:59
sama sztanga to chyba przesada :rockon:

slaled90
28-09-09, 21:31
janeczek :) ja nie zaczynam dopiero cwiczyc ;D nie jestem poczatkujacy wiec ze sztanga dosrales teraz ;]

.Smile
29-09-09, 00:24
zależy jaki ciężar ma sztanga :)