PDA

Zobacz pełną wersję : ginekomastia

know1126
28-09-09, 12:49
Yo. Ostatnio zauwazylem ze zrobil mi sie guzek na piersi. Kiedys milem tez jak mialem lat nascie ale zniknal, a teraz jest po drugiej stronie. Nie jest duzy,ale z centymetr ma. No i tak- u lekarza rodzinnego bylem , przepisal mi masci: Tostran , ew Androtop. Nie jest specjalista,ale cos tam chyba wie. Ciezko znalesc, cale miasto zjezdzilem, w koncu jest- ale koszt ponad 200zl ;/ Ew proponowal Omnadren, ale ze nienawidze igiel to powiedzialem ze na razie nie. Inni mowia tez o nolvie ale to raczej tylko zapobiega a nie leczy...?

I moje pyt.-co myslicie o tym , co zrobic, czy lepiej Ome, no i w kosztach- na kuracje np miesieczna co lepiej wychodzi, i oczywiscie co skuteczniejsze.

Staz- 2-3 lata,rok na powaznie,
doping- nie, nigdy,
wiek-22.

fallenursus
28-09-09, 13:18
stary co ty pierdizelisz??? konowal ci przepisal ome na gino? durnia ze mnie chcesz zrobic? chcesz miec wieksze gino? androtop? co to? wyglada mi na masc testorenowa...albo ty mu cos napierdzieliles,albo on ma nasrane niezle. NOLVADEX ci powinien przepisac...

sts
28-09-09, 13:18
Omnadren lol na gino od kiedy toć to koks a nie lek na to.

know1126
28-09-09, 14:06
ja sie Panowie nie znam na koksowaniu, mowie co mi PROPONOWAL, nie przepisywal jeszcze. A przepisal masci te wlasnie, tak, Tostran i Androtop to te masci testosteronowe. Czyli lepiej Nolvadex?

edit; jak mowie,nie znam sie na koksach ale to nie lipo bo jest maly guzek, a fatu tak srednio ale bez przesady.

Fehu
28-09-09, 15:31
ja sie tez nie znam ale Omnadren to wkoncu lek:) a na co to nie wiem. na ale lakarze takich środków 4fun nie wypisują wiec coś w tym musi być...

Ogólnie polecam się odezwać do kogoś z działu doping oni może coś wiecej powiedza w tym temacie (lg, vold)

fallenursus
28-09-09, 16:21
jakie badania robil? omka to lek ale na HTZ a nie na gino juz napewno...

metadon
28-09-09, 18:49
tak jak Ci napisal Dinozaur.
przede wszystki zbadaj poziom hormonow;;;testosteron.estradiol,LH.i PROLAKTYNE!!!