Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co wziąść

style
05-01-07, 18:21
Hej,
mam pytanie waże 89 kg chciałbym tą masę zagospodarować. Mam pytanie jaką odżywke wziaść aby przerobić to na rzeżbę ?? (oczywiście ćwicze) Jeśli możecie to doradzcie mi będę wdzięczny :idea: Ostatecznie to z 5 kg mógłbym przytyć ale żeby to była czysta masa mięśniowa. :grin: Stawiam na rzeżbę.

Pozdrawiam

damiano
05-01-07, 19:30
mozesz brac hmb,jesli chcesz zrobic rzezbe.jego stosowanie musi trwac 2-3 miesiecy.aby byly widoczne efekty.a jesli chcesz tez jednoczesie przybrac na wadze mozesz poloczyc z kretayna i bialkiem.i oczywiscie z dieta,.jak masz?????

style
05-01-07, 22:11
w sumie to bym chciał żeby mi doszło 2-5 kg masy mięśniowej. jakbym połaczył HMB z Kreatyną doszlo by mi to 2-5 kg ?? polecasz jakieś wybranej firmy taki zestaw ??

damiano
05-01-07, 22:24
hmb to olimpa,a kratyne tez olimpa albo treca.to zalezy od twojego treningu i diety.ale mysle ze powinno skoczyc cos w gore :smile:

P4l4d7n
05-01-07, 22:25
hmb trzeba dlugo lykac zeby byly efekty

Pierwsze spal tłuszcz a potem sie zabierz za mase miesniowa.

Kreatyne mozesz polaczyc z HMB jesli chcesz :P

Kreatyne najlepiej laczyc z glutamina,tauryna,dextroza. Efekt gwarantowany hehe

style
05-01-07, 22:46
tluszczu to mam troche na brzuchu. wiecie jak jest z cwiczeniami brzuszkow ale cwicze. czy to polączenie HMB z Kreatyna olimpa + tauryna itp. to optymalny zestaw ?? :arrow: chodzi mi o producenta. to srednio ile trzeba łykać HMB żeby były efekty ?? i przy tym również z kreatyną ??

ps. czy mozna tu zamieszczac linki ze sklepow to bym Wam pokazał jaki zestaw znalazlem HMB z Kreatyną

bejnar
05-01-07, 22:51
ps. czy mozna tu zamieszczac linki ze sklepow to bym Wam pokazał jaki zestaw znalazlem HMB z Kreatyną

Nie zamieszczaj linków. Nie musisz pokazywać obrazków wystarczy że powiesz dokładną nazwe :)

hmb bierz tak:
2 rano
2 prze treningiem
2 po treningu
2 przed
w zwykle dni to tak samo tylko zamiast przed i po treningu bierz 2 przed obiadem.

aha jesli to olimp mega caps to mozna troszke zmniejszyc

style
05-01-07, 22:57
to jest zestaw HI-TEC HMB 200 kap. + KTP Creatine 200 kap. w cenie 94.99 zł

czas trwania ok. 33 dni HMB a Kreatyna ok. 28 dni

i co Wy na to? A możecie mi podać jakiś sprawdzony przez Was zestaw ?? :smile:

damiano
06-01-07, 08:25
no spoko ale hmb musisz jescze dokupic

bejnar
06-01-07, 09:10
Myśle że powinieneś zaiwestowac np. w xpanda lub cos w tym stylu, albo nawet i zwykła kreatyne ale proszek i np. Weider Creatine + Rybose (1 klasa kretka:))
Jeśli już nie masz kasy, w podobnej cenie masz Creatine Mega Caps 300kap OLIMP a co do hmb hi-teca ale pudlo 400kaps, bo 33 dni na hmb to nic, żeby zobaczyc stałe efekty trzeba okolo 2-3 miesiecy stosowania wtedy juz cos widac i zostaje Ci to, moim skromnym zdaniem jeśli weźmiesz 33dni po prostu wydasz kase i sie zawiedziesz :/ proponuje dłuższą kuracje

style
07-01-07, 15:26
czy wogóle dobrym pomysłem byłoby wzięcie najpierw samego białka Dymatize Elite Whey Protein 2270g ?? A dopiero po tym HMB z Kreatyną. A wziecie xpanda w ktorym momencie powinno dać najlepsze efekty ?? Czy xpanda powinno się brać z jakimś dodatkiem ?? Bo mam dylemat teraz - czy kupić białko, czy Xpanda czy HMB z Kreatyną :roll: ?? :idea:

vilumisiek
07-01-07, 18:10
Stawiam na rzeżbę

Bez urazy. Ale rzeźby nie robi się raczej dla siebie ale dla dziewczyn. A dla nich liczy się bardziej intelekt... Przynajmniej tych normalnych. A co za tym idzie w Twoim przypadku postawiłbym na słownik poprawnej polszczyzny lub coś z tego typu to może byś nie zakładał tematów z błędami ortograficznymi. :grin:

style
07-01-07, 21:48
Stawiam na rzeżbę

Bez urazy. Ale rzeźby nie robi się raczej dla siebie ale dla dziewczyn. A dla nich liczy się bardziej intelekt... Przynajmniej tych normalnych. A co za tym idzie w Twoim przypadku postawiłbym na słownik poprawnej polszczyzny lub coś z tego typu to może byś nie zakładał tematów z błędami ortograficznymi. :grin:

chodziło mi raczej o lepsze uwidocznienie mięśni, zresztą "każdy" wie o co chodzi. odnosnie Twojej porady, to czy jest cos w tym złego żeby fajnie wyglądać, najważniejsze dla siebie to robić tak jak ja :grin: poza tym jakbym chciał szukać porad z języka polskiego to bym się gdzie indziej zarejestrował, każdy użytkownik, który tu postuje chce dobrze wyglądać inaczej nie było by tego forum :grin:

Prezydent_1c
07-01-07, 22:17
A tak wogóle odnośnie HMB to jak zaczne cykl z nitro bolon to HMB mam brać cały czas przez 2-3 miesiące pozniej juz bez nitro i reszty ?? bo cykl na nitro jest od 6-8 tygodni tylko wiec to nie 2 ani 3 miesiące

bejnar
07-01-07, 22:30
hmb mozesz brac caly czas nawet jak skonczysz nitro, nawet bedzie to wskazane bo hmb musisz brac dluższy czas

style
07-01-07, 22:37
a odnośnie mojego pytania ?? :

czy wogóle dobrym pomysłem byłoby wzięcie najpierw samego białka Dymatize Elite Whey Protein 2270g A dopiero po tym HMB z Kreatyną. A wziecie xpanda w ktorym momencie powinno dać najlepsze efekty Czy xpanda powinno się brać z jakimś dodatkiem Bo mam dylemat teraz - czy kupić białko, czy Xpanda czy HMB z Kreatyną