Zobacz pełną wersję : co wziąść
Hej,
mam pytanie waże 89 kg chciałbym tą masę zagospodarować. Mam pytanie jaką odżywke wziaść aby przerobić to na rzeżbę ?? (oczywiście ćwicze) Jeśli możecie to doradzcie mi będę wdzięczny :idea: Ostatecznie to z 5 kg mógłbym przytyć ale żeby to była czysta masa mięśniowa. :grin: Stawiam na rzeżbę.
Pozdrawiam
mozesz brac hmb,jesli chcesz zrobic rzezbe.jego stosowanie musi trwac 2-3 miesiecy.aby byly widoczne efekty.a jesli chcesz tez jednoczesie przybrac na wadze mozesz poloczyc z kretayna i bialkiem.i oczywiscie z dieta,.jak masz?????
w sumie to bym chciał żeby mi doszło 2-5 kg masy mięśniowej. jakbym połaczył HMB z Kreatyną doszlo by mi to 2-5 kg ?? polecasz jakieś wybranej firmy taki zestaw ??
hmb to olimpa,a kratyne tez olimpa albo treca.to zalezy od twojego treningu i diety.ale mysle ze powinno skoczyc cos w gore :smile:
hmb trzeba dlugo lykac zeby byly efekty
Pierwsze spal tłuszcz a potem sie zabierz za mase miesniowa.
Kreatyne mozesz polaczyc z HMB jesli chcesz :P
Kreatyne najlepiej laczyc z glutamina,tauryna,dextroza. Efekt gwarantowany hehe
tluszczu to mam troche na brzuchu. wiecie jak jest z cwiczeniami brzuszkow ale cwicze. czy to polączenie HMB z Kreatyna olimpa + tauryna itp. to optymalny zestaw ?? :arrow: chodzi mi o producenta. to srednio ile trzeba łykać HMB żeby były efekty ?? i przy tym również z kreatyną ??
ps. czy mozna tu zamieszczac linki ze sklepow to bym Wam pokazał jaki zestaw znalazlem HMB z Kreatyną
ps. czy mozna tu zamieszczac linki ze sklepow to bym Wam pokazał jaki zestaw znalazlem HMB z Kreatyną
Nie zamieszczaj linków. Nie musisz pokazywać obrazków wystarczy że powiesz dokładną nazwe :)
hmb bierz tak:
2 rano
2 prze treningiem
2 po treningu
2 przed
w zwykle dni to tak samo tylko zamiast przed i po treningu bierz 2 przed obiadem.
aha jesli to olimp mega caps to mozna troszke zmniejszyc
to jest zestaw HI-TEC HMB 200 kap. + KTP Creatine 200 kap. w cenie 94.99 zł
czas trwania ok. 33 dni HMB a Kreatyna ok. 28 dni
i co Wy na to? A możecie mi podać jakiś sprawdzony przez Was zestaw ?? :smile:
no spoko ale hmb musisz jescze dokupic
Myśle że powinieneś zaiwestowac np. w xpanda lub cos w tym stylu, albo nawet i zwykła kreatyne ale proszek i np. Weider Creatine + Rybose (1 klasa kretka:))
Jeśli już nie masz kasy, w podobnej cenie masz Creatine Mega Caps 300kap OLIMP a co do hmb hi-teca ale pudlo 400kaps, bo 33 dni na hmb to nic, żeby zobaczyc stałe efekty trzeba okolo 2-3 miesiecy stosowania wtedy juz cos widac i zostaje Ci to, moim skromnym zdaniem jeśli weźmiesz 33dni po prostu wydasz kase i sie zawiedziesz :/ proponuje dłuższą kuracje
czy wogóle dobrym pomysłem byłoby wzięcie najpierw samego białka Dymatize Elite Whey Protein 2270g ?? A dopiero po tym HMB z Kreatyną. A wziecie xpanda w ktorym momencie powinno dać najlepsze efekty ?? Czy xpanda powinno się brać z jakimś dodatkiem ?? Bo mam dylemat teraz - czy kupić białko, czy Xpanda czy HMB z Kreatyną :roll: ?? :idea:
vilumisiek
07-01-07, 18:10
Stawiam na rzeżbę
Bez urazy. Ale rzeźby nie robi się raczej dla siebie ale dla dziewczyn. A dla nich liczy się bardziej intelekt... Przynajmniej tych normalnych. A co za tym idzie w Twoim przypadku postawiłbym na słownik poprawnej polszczyzny lub coś z tego typu to może byś nie zakładał tematów z błędami ortograficznymi. :grin:
Stawiam na rzeżbę
Bez urazy. Ale rzeźby nie robi się raczej dla siebie ale dla dziewczyn. A dla nich liczy się bardziej intelekt... Przynajmniej tych normalnych. A co za tym idzie w Twoim przypadku postawiłbym na słownik poprawnej polszczyzny lub coś z tego typu to może byś nie zakładał tematów z błędami ortograficznymi. :grin:
chodziło mi raczej o lepsze uwidocznienie mięśni, zresztą "każdy" wie o co chodzi. odnosnie Twojej porady, to czy jest cos w tym złego żeby fajnie wyglądać, najważniejsze dla siebie to robić tak jak ja :grin: poza tym jakbym chciał szukać porad z języka polskiego to bym się gdzie indziej zarejestrował, każdy użytkownik, który tu postuje chce dobrze wyglądać inaczej nie było by tego forum :grin:
Prezydent_1c
07-01-07, 22:17
A tak wogóle odnośnie HMB to jak zaczne cykl z nitro bolon to HMB mam brać cały czas przez 2-3 miesiące pozniej juz bez nitro i reszty ?? bo cykl na nitro jest od 6-8 tygodni tylko wiec to nie 2 ani 3 miesiące
hmb mozesz brac caly czas nawet jak skonczysz nitro, nawet bedzie to wskazane bo hmb musisz brac dluższy czas
a odnośnie mojego pytania ?? :
czy wogóle dobrym pomysłem byłoby wzięcie najpierw samego białka Dymatize Elite Whey Protein 2270g A dopiero po tym HMB z Kreatyną. A wziecie xpanda w ktorym momencie powinno dać najlepsze efekty Czy xpanda powinno się brać z jakimś dodatkiem Bo mam dylemat teraz - czy kupić białko, czy Xpanda czy HMB z Kreatyną