Zobacz pełną wersję : Deca
Witam kolega akurat tez zaniedlugo chce startowac z enant 250mg e4d i sie straznie napalil na dece ale niewie dokladnie jakie jest dzialanie deci i czy z enan bedzie dobrze wspolpracowac. Chcial by wiedziec czy ona strasznie ciagnie wode znaczy sie czy tylko na mase idzie czy tez troche na rzezbe. Tyle co ja wiem z czytania tutaj na forum to ze idzie dobrze na mase ale kolega niejest zbyt duzy ma 1,68 wzrostu i niechce bo dece wygladac jak klops :P ma 19 lat ostatni cykl na enan 250 mg e5d i wazy 83 kilo.
Dzieki wam pozdrowienia
to wszystko zalezy od diety i podejscia do treningu. da aero obetnie wegle to bedzie czyste miesko.
Właśnie wszystko zależy od diety jeden znajomy ciśnie deke z cido + dieta wysoko weglowodanowa popuchł nabrał wody i ogólnie jest nie zadowolony a drugi praktycznie tosamo ale ogranicza spożycie węgli a zwieksza bialko i idzie sucha fajna maska
biłem Deke z teściem i metką ładnie mnie wyrzeźbiło zadnej wody ani zalania byłem z tego cyklu bardzo zadowolony zresztą z kim sie spotkałem kazdy chwali deke z teściem
moze biles tescia z tesciem:lol:sorki musialem. jaka miales deczke??
moze biles tescia z tesciem:lol:sorki musialem. jaka miales deczke??
Deczke miałem greke tą w ampułkach po 2 ml 10 strzałów czyli 5 ampułek
Deczke miałem greke tą w ampułkach po 2 ml 10 strzałów czyli 5 ampułek
bardzo mnie ciekawi jak wygladal ten cykl, jakie dawki jaka dlugosc cyklu itp.??????
to było tak
metke codziennie dawka po 5 tab
Deka 10 s co 5 dni
Teść prolengatum co 3 dni 15 s
do tego białko i taka w miare białkowa dieta
na odblokowanie Clomid oraz po cyklu kreatyna
cały cykl rozpisywał mi falen i za jego wskazówkami poszłem i byłem bardzo zadowolony z tego cyklu
a to są fotki świezo po cyklu
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=19994
Długość cyklu za mała a dawki tez za małe, 100mg decy co 5 dni , nie ma odpowiedniego działania,
nie wiem czy jest sens robienia takich cykli.
wiesz to był pierwszy cykl mozna nie chciałem zbytnio szalec powoli małymi kroczkami wszystko przedemną zobaczymy jak na drugim pójde
blood in blood out
29-09-09, 16:46
nie wiem czy dobrze zrozumiałem
enena skończyłeś wcześniej niz deke
Jak wygladała sprawa pct
Deka i testo długoestrowe są podstawą masowania ale pct gorsza sprawa ja tam polecam krótkie estry na początek
blood in blood out
02-10-09, 21:03
Nie o to chodzi testo zawsze dłużej sie bije aby uniknąc DD