Zobacz pełną wersję : Suple pomiedzy cyklami kreatynowymi
Witam chciałbym dowiedzieć się jakich supli używacie pomiędzy cyklami kreatynowymi no i oczywiście do czego dąrzycie biorąc te suple ( np. masa , spalanie tkanki czy poprawa kondycji )
MolderDist
26-09-09, 16:28
Suple mozesz brać takie same jak na cyklu z kreatyną.
Jedynie można ograniczyć boostery NO bo organizm się przyzwyczaja i do pobudzających typu kofeina.
Reszta jak bcaa, witaminy i minerały, inne aminokwasy, na stawy itp. można brać i wypada cały czas.
oczywiście jeśli łączył z NO i krete :)
jeśli już trochę brałeś możesz spróbować mocniejszych np white wlood
No bostera warto jest wrzucić między cyklami na krecie . Po krecie i tak jest niezła pompa taka moja opinia narazie prubowałem pump tech jak macie większe doświadczenie z bosterami to polećcie coś
MolderDist
27-09-09, 22:26
Sam stosowałem kilka produktow typowo z samą argininą i między nimi nie ma różnic, jedyna znaczaca to chyba cena!
Pumo tech jest tego przykładem! Megaa ogromna cena, a efekty takie same jak po innych tańszych preparatach.
Sam teraz jem Arginine^3 z Activlaba i jest ok, tak samo jak po wszystkich innych.
Jakiego supla możecie polecić zawierającego arganine bez żadnych pobudzaczy w składzie poniewarz cwicze wieczorami . Coś w dobrej cenie ale spełniające swoją fukcje.
@MolderDist
no chyba nie powiesz mi ,że nie ma różnicy pomiędzy aakg i di-arginine malate?
arginine3 z Activlaba jest słaby
w ogóle l-arginina daje słabszą pompę niż nawet aakg
@Misza 84
spróbuj np white wlood
jak celujesz w pompery szukaj by miały cytruline w składzie
arginina3 ma głównie l-argininę która znacznie słabiej się wchłania od aakg nie mówiąc już o "di.." i bez cytruliny ,brałem i lipa
lepsze aakg megahardcore trec jeśli już
@MolderDist
no chyba nie powiesz mi ,że nie ma różnicy pomiędzy aakg i di-arginine malate?
arginine3 z Activlaba jest słaby
w ogóle l-arginina daje słabszą pompę niż nawet aakg
@Misza 84
spróbuj np white wlood
jak celujesz w pompery szukaj by miały cytruline w składzie
Kowal chodzi ci o white blood czy coś innego
Kowal chodzi ci o white blood czy coś innego
chyba raczej o coś takiego:
http://allegro.pl/item745634933_1_cl_white_flood_535g_tlenek_azotu_n o2_smycz.html
chyba raczej o coś takiego:
http://allegro.pl/item745634933_1_cl_white_flood_535g_tlenek_azotu_n o2_smycz.html
właśnie to :rockon:
Sprubuje jak skończe cykl na krecie dzieki