PDA

Zobacz pełną wersję : Nowe iniekcje razaka

krasnal
25-09-09, 14:22
Nowa seria SAA iniekcyjnych firmy RAZAK jeżeli ktoś miał by jakieś pyatani to moj nr gg 1927221

Najbardziej zaciekawił mnie metanabol iniekcyjny:D to na prawdę dobrze działa, testuję juz od 2 tygodni:D tylko te codzienne kłucie jest najgorsze:smile:

produkty RAZAKA dostępne w iniekcji to:

deca
testosterone propionate
testosterone cypionate
doldenon
trenbolon
metanabol

produkty innych firm też są mi dobrze znane:D gdyby chcial się ktoś czegoś dowiedzieć prosze pisac na podany wyżej nr gg pzdr

patryk1336
25-09-09, 14:39
cos mi tu smierdzi dilerka :))

fallenursus
25-09-09, 14:51
Masz dobrego nosa! Ja czuje banana:)

krasnal
25-09-09, 15:01
sam smierdzisz:D nie chodzi o dilerkę!!! chodzi o porady i wymiane doswiadczen!! od tego jest chyba ten dział?? a takie parówy straszą banem!! zreszta jak ktos stosuje sterydy to musi skądś je mieć!! a rozmawiać o nich nie jest zabronione!! bujajcie się:D

patryk1336
25-09-09, 16:07
hehe no oczywiscie mozna ale jezeli to jest forum to takie rozmowy powinny sie odbywac na forum a nie na gg :)) a tak po za tym nawet jesli to nie moj problem :)) tylko takie moje spostrzezenie na ten temat:P pzdr :)

a i jeszcze jedno sam sie Bujaj xD

krasnal
25-09-09, 16:47
oczywiście rozmowy mogą odbywać się tutaj!! ale być może są ludzie wstydliwi którzy chcą pogadac na gg, dlatego wrzucam nr i żaden pajac nie zabroni mi go wrzucic prawda?? No ja się bujam u siebie bo mogę;) Ty raczej nie bardzo. Może nie zaczynajmy tematu takim pierdoleniem tylko porozmawiajmy o iniekcjach razaka!!! Ktoś zwał już wypróował ten temat??