PDA

Zobacz pełną wersję : Pomysł na cykl redukcyjny ;]

Wiki
24-09-09, 22:11
Siema. Jakby ktoś miał jakiś fajny pomysł na odżywki na cykl redukcyjny niech się wypowie :D.
Ostatnio długo masowałem i brałem też niecały miesiąc temu krete mono + jabłko. Planuje też wziąć krete na zimę.

Zależy mi na utrzymaniu siły i wyrzeźbieniu się. Tylko mi nie pisać żebym winko brał ;]

slim shady
24-09-09, 22:24
ile wynosi fundusz bo nie wiem na ile się rozpisywać, ale najskuteczniejsze to 2 razy dziennie aeroby + dieta z ujemnym bilansem kcl

Wiki
24-09-09, 22:26
chłopie wiem że muszę trzymać dietę z ujemnym bilansem + areo :X. Nie rób ze mnie noob'a :lol:.

Fundusze, hmm 300zł maks. Jestem po 18nastce, to na bogato ;]

slim shady
24-09-09, 22:35
jakie wcześniejsze doświadczenie ze spalaczami, która to twoje redukcja w historii ? ile masz szacowanego balastu ? Planujesz krótką ale ostrą redukcję czy długą i konsekwentną?zastrzeżenia zdrowotne ? srry że tak głupio pisze ale to jest ważne

MolderDist
24-09-09, 22:40
2 x areoby? Przesada, za dużo z miecha poleci.

Wystarczy raz dziennie w zupełności, a nawet wystarczy w dni nie treningowe bez siłki, wtedy wiadomo, ze miecho utrzymamy na jak najwiekszym poziomie! Oczywiście będzie to trwało troche dłużej niż 2 x dziennie aroeby, ale bedziemy pewnie ze nie tracimy mięśni, a tłuszcz!

Suple:
- l-karnityne 3 g przed areobami/siłownią - l-karnityna 600 z Activlaba
- omega-3 - olimp
- witaminy i minerały

- bcaa jako antykatabolik przed i po treningu, przed areobami bo po areobach jedzenie - Bcaa Xtra z Activlaba

- po jakimś czasie dorzuć dopiero spalacz i tutaj już mas mase do wyboru

Wiki
24-09-09, 22:40
jakie wcześniejsze doświadczenie ze spalaczami, która to twoje redukcja w historii ? ile masz szacowanego balastu ? Planujesz krótką ale ostrą redukcję czy długą i konsekwentną?zastrzeżenia zdrowotne ? srry że tak głupio pisze ale to jest ważne

2-3x brałem thermospeeda
1x brałem clenburexina
trochę l-karnitynki ;]

i tak. Thermospeed na mnie działał, a clen w ogóle, nawet przy zwiększonej dawce;/ |

redukcja hmm, taka na poważnie to druga. Jeszcze wczesniej zanim zacząłem z siłką się odchudzałem :]

jestem zdrowy. Mogę brać wszystko :P.

Mój cel jest taki... Ważę 82-83kg. BF mam 16%, najwięcej mam na brzuchu i cyckach. Chcę dojść przynajmniej do 10%. Planuję raczej powolną redukcję, żeby nie popalić mięcha i nie osłabnąć z sił.

KowalX
24-09-09, 22:43
Siema. Jakby ktoś miał jakiś fajny pomysł na odżywki na cykl redukcyjny niech się wypowie :D.
Ostatnio długo masowałem i brałem też niecały miesiąc temu krete mono + jabłko. Planuje też wziąć krete na zimę.

Zależy mi na utrzymaniu siły i wyrzeźbieniu się. Tylko mi nie pisać żebym winko brał ;]

-cla (clarinol) 3g-4g
-ekstrakt z zielonej herbaty
-omega 3
-l karnityna
-woda,
po wysiłku wysoko mineralizowana

produkty o niskim IG oraz ŁG
tłuszcz na poziomie około 10% na dobę ,ale nie mniej
węgle 60%
kaloryczność minus 10-20% w stosunku do zapotrzebowania
białka 2g na kilogram masy ciała

Wiki
24-09-09, 22:52
dobra to mój cykl redukcyjny będzie wyglądał tak:

-animal pak 15 saszetek, poźniej supradyn +wmc.
-bcaa xtra activlaba
-l-karnityna olimpu
-jakieś cla
-omega 3
+ zielona herbata
+ jak się zatkam to thermospeeda walnę

good? chcecie żebym relacje poprowadził :d?

Wiki
24-09-09, 23:00
chociaż nad l-karnityną się jeszcze zastanawiam, bo ona chyba na mnie nie działa...

Jakie firmy CLA i omega 3, polecacie?

KowalX
24-09-09, 23:10
chociaż nad l-karnityną się jeszcze zastanawiam, bo ona chyba na mnie nie działa...

Jakie firmy CLA i omega 3, polecacie?

w przypadku cla nie patrz na firmę ,ale by miała oznakowanie "clarinol" i wtedy szukaj najtańszego z tych
(to jak z creapure)

omega w aptece kosztuje grosze

slim shady
25-09-09, 14:41
zrób relacje, będe starał się zaglądać, l-karnityna w dawce 3 g, możesz wrzucić thermo stima/ body fire ale na dawke z 2 kapsy co najmniej

szkoda kasy na animal paka