Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dobrze??? pomocy

bombon666
23-09-09, 21:46
Witam. Panowie taka sprawa... wstaje sobie o 7. o 7.30 sniadanie worek ryzu i twarug popijam zielona herbata. ide do szkoły w szkole po 3 lekcji 2 kromki razowego z serem. Wracam do domu jakies chude miesko ryz i surówka. 2h później musli z mlekiem. ide na siłke wracam jem owoc banan albo jabłko zalezy co jest... potem juz tylko pije wode albo zielona gorzka herbate. przed snem tunczyk w sosie własnym. Może być na mase? Co mam zmienic zeby było lepiej? niewiem czy tez nie skorzystac z jakis odrzywek? monohydrat krety na poczatek?

michal_f
23-09-09, 21:49
dieta do dupy :)
poczytaj wiecej w dziale dieta. Mono zbedne bo dieta lipna :)

bombon666
24-09-09, 21:33
no to co mam zmienic? tzn jak to poukładac ? co i kiedy jesc?

siwy170588
24-09-09, 21:55
za mało posilkó jedz 5-6 razy dziennie co ok 3 godz
na sniadanie jedz jajka lub płątki z mlekiem przed snem jedz ser wiejski lub traróg, ryż jedz z warzywami i cycem z kurczaka jedz orzechy włoskie, slonecznik przed silownia nalerzalo by zjesc kąkretny posilek po siłowni tez trzeba cos zjesc z samj wody efektu nie bedzie

jak sie pomylilem to mnie poprawcie

KowalX
24-09-09, 21:57
staraj się jeść co około 3h i mniej więcej o podobnych porach
5-6posiłków na dobę ;)

do szkoły wybierz chleb pełnoziarnisty i np jajka gotowane
serek wiejski + łyżeczka + chleb
pojemnik na żywność i możesz szamać co chcesz
na wieczór unikaj węglowodanów
po treningu tłuszczu

jeśli masujesz dobrze jak policzysz zapotrzebowanie kaloryczne ,szczególnie jak masz problem z nabieraniem masy ciała.
absolutnie nie zapominaj o warzywach

bombon666
25-09-09, 08:26
a co z tuńczykiem?

Voice666
25-09-09, 09:31
Tuńczyk jest bardzo dobry, dużo białka i omega3, jedz jak uważasz ja szamam albo po treningu albo jako 3 posiłek, oczywiście do tuńczyka jakiś węgiel z brązowego ryżu lub słodkich ziemniaków + warzywo - brokuły podnoszą poziom testosteronu ;)

KowalX
25-09-09, 13:24
co do omega 3 to tylko świeży nie w puszce