PDA

Zobacz pełną wersję : czy to przetrenowanie???

marbino86
23-09-09, 13:02
witam mam pytanie na silownie chodze od ponad pół roku waze 65kg ostatnio mialem miesiac przerwy w wakacje,teraz znowu zaczolem chodzic na silke po dwuch tygodniach czyli od kilku dni czuje sie zmeczony cierzko mi zasnac w nocy i ciagle sie budze,zauwarzylem za na silowni niemoge podniesc tego co ostatnio dzwigalem bez trudu a w dodatku podczas cwiczenia niemoge ''napompowac miesni''choc bardzo sie staram ,wydaje mi sie ze mam mniej sily i stalem sie chudszy,czy to morze byc przetrenowanie i co teraz robic przerwac trening czy dalej chodzic zeby nie odzwyczaic miesni ,dodam ze nie biore zadnych odrzywek,staram sie tylko dobrze odrzywiac,prosze was forumowicze o pomoc.:cry:

AKRO
23-09-09, 14:06
Ja tez tak mam. 2 treningi opuszczę i potem siła spada, i już musze troszkę mniejsze cieżary brać. A schudłeś bo może zaniedbałeś dietę, jezeli w ogóle ją miałeś.

fallenursus
23-09-09, 14:42
W dziale dieta pomoga Ci z tym. Mysle ze to przez braki w niej.

marbino86
23-09-09, 14:56
troche zchudlem ok 1kg, problem w tym ze trzeba jeszcze do pracy chodzic a tam o zachowanie diety troche trudno tymbardziej ze przcuje w systemie dwa dni po 12 godz ,i dwa dni wolnego.moze trzeba w jakas odrzywke zainwestowacz?

fallenursus
23-09-09, 15:14
Opisz diete I sytuacje w dziale dieta to Cie naprawia .

hans1237
23-09-09, 16:30
przetrenowanie odpada,musisz dojśc do formy po przerwie a co do diety to krótka piłka ode mnie !!!mało węgli jesz i dlatego jesteś pitomy.