Zobacz pełn± wersję : New Mass Mutation
Co myslicie o tym suplu http://allegro.pl/item740361219_nowy_mutant_new_mass_mutation_6_8kg_ gratisza60zl.html ? Prosze o wasze opinie czy warto za tak± cene to brac i czy to 240g co bierzemy to bierzemy na jeden raz czy rozkladamy 3 razy po 80g ? Czy np lepiej jest wziasc 240g po treningu i tylko wtedy.
gainer moze i dobry, ale to tylko uzupełnienie diety
i nie stosujesz go jak Ci sie podoba albo jak jest napisane tylko według braków w diecie lub gdy nie mozesz danej chwili zjesc pełnowartosciowego posiłku
porcje mysle nie wiecej niz 80-100g. Ogolnie wyglada mi to na nowy wynalazek megabola sklad/cena wyglada ok. mysle tez ze megabol nie przycina na skladzie. Kwestia tylko smaku, rozpuszczalnosci, i odczuc na zoladku bo widze kilka skladnikow dosc nowych niekoniecznie dobrych
grzechu-82
23-09-09, 23:23
Lepiej kup jaki¶ sprawdzony gainer z pewnej firmy.
A co powiecie o tej torbie co ja daj± w zestawie warta ona co¶ według was ? I czy według was nie jest trochę obciachowa
jezlei to dla Ciebie wazne to mi sie nie podoba ale ze daja gratis to bym nie wybrzydzal. Moge Ci powiedziec ze wiekszosc gadzetow reklamowych koszulek, toreb , recznikow jest szybko do wyrzucenia. Wyjatkiem sa 1) koszulka nitrobolona w ktorej wstydzilem sie chodzic i 2) torba muscletecha ktora gdzies zapodzialem :(