dacio7
22-09-09, 16:32
Witam!! Piszę do was bo mam problem, a szczególnie to rozchodzi sie o to ze przebywam za granica i chce sobie zrobić cykl, ale problem jest w tym ze tu w Islandii srodki przyspieszajace rozwuj masy miesniowej sa zajebiscie drogie. Np.100 metki kosztuje prawie 1000 polskich zł a mnie jeszcze tak nie pokreciło zeby tyle zapłacic za taki drobiazg co kosztuje 30 pln w kraju.Ostatnio udało mi sie wyłapać od naszych rodaków tescia prolongatum -jelfy 20 strzałow za rozsadna cene jak na wyspie.Mój starz w trenowaniu ma jakies 5 lat z przerwami,ostatnio wziołem sie za siebie od nowa.Chciałbym sobie zrobic cykl ale nie wiem jak zaplanowac i jak wszystko rozłozyc zeby było ok.Nie długo bede jeszcze miał klomid na odblokowanie i moze troche metki jak uda sie przezucic na wyspe.Posiadm odzywki ktore zebralem ost,czasu takie jak:
HMB liquid 100ml -trec
Gain Bolic 6000 4kg-olimp
Gluta gen -glutamina 300 kaps-fit best line
creatine 0,5kg-eas
met rx liquid l-carnityne 1500
thermo dynam x 120 kaps-eas
+ 20 tesci prolongatum
zamiezam zamówic troche odrzywek z polski ale nie wiem jeszcze jakie by było dobrze polaczyc napewno dokupie hmb
Teraz troche o mnie:
waga 95 kg
wzrost 178 cm
wiek 24 lata
staz ok 5 lat z przerwami
Był bym wdzieczny jak byscie pomogli mi ułozyc jakis cykl, wiem nie oczekuje nie wiadomo czego bo nie mam za wiele ale taki kraj i z odrzywkami tutaj troche ciezko na pulkach słabo jedynie troche easa maja a tak to wszystko z polski ciagne tutaj.Co jeszcze z odrzywek musiał bym dokupić?? Chciałbym troche złapac czystej masy miesniowej i przytym zpalic zbedny tłuszcz z najszerszego grzbietu i okolic brzucha. Pozdr
HMB liquid 100ml -trec
Gain Bolic 6000 4kg-olimp
Gluta gen -glutamina 300 kaps-fit best line
creatine 0,5kg-eas
met rx liquid l-carnityne 1500
thermo dynam x 120 kaps-eas
+ 20 tesci prolongatum
zamiezam zamówic troche odrzywek z polski ale nie wiem jeszcze jakie by było dobrze polaczyc napewno dokupie hmb
Teraz troche o mnie:
waga 95 kg
wzrost 178 cm
wiek 24 lata
staz ok 5 lat z przerwami
Był bym wdzieczny jak byscie pomogli mi ułozyc jakis cykl, wiem nie oczekuje nie wiadomo czego bo nie mam za wiele ale taki kraj i z odrzywkami tutaj troche ciezko na pulkach słabo jedynie troche easa maja a tak to wszystko z polski ciagne tutaj.Co jeszcze z odrzywek musiał bym dokupić?? Chciałbym troche złapac czystej masy miesniowej i przytym zpalic zbedny tłuszcz z najszerszego grzbietu i okolic brzucha. Pozdr