Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ziółko...

Harfa
22-09-09, 14:25
Mam pytanko...
...nie biorąc pod uwagę narkotyków (kokaina, heroina, tablety, amfetamina, tabletki z dopalaczy) tylko i wyłącznie marihuane i palenie z dopalaczy - czy to szkodzi na przyrost masy mięśniowej?
Lub hamuje przyrosty przy odżywkach ?
Mój znajomy ćwiczy i raz po raz pali - czyli góra 2 razy w tygodniu!
Niby to zwiększa łaknienie lecz jak wpływa bycie na haju na przyrost masy mięśniowej ?

MhL
23-09-09, 12:47
1. opcja Szukaj.

2. Twoj znajomy Pali jeszcze bo chce, czy juz bo musi?

KowalX
23-09-09, 20:35
harfa ile ty masz lat?

slim shady
23-09-09, 20:46
THC może zablokować synteze teścia

Street Fighter
24-09-09, 00:51
Raczej nie szkodzi ;P

MhL owned xD

KowalX
24-09-09, 00:58
szkodzi ;p

adonis18
24-09-09, 04:20
etam... palenie nie szkodzi...

popatrz na jakieś filmiki, na treningi mistrzów - przecież każdy martwe z dżojem w gebie robi - na mase! nie inaczej :lol:

a tak poważnie: wiesz stritfajter ilu ziomków, jaraczy na potęge tak się zawiesza, że mnie na ulicy nie poznają... zapytaj ktoregoś czy pali bo musi czy chce? chłopaczyny nie są tacy sami, mamy po 20 lat, a niektore rzeczy do nich nie docierają... koorwa oni nie buchają kleju tylko palą zioło. jakby mi ktoś 3 lata temu powiedział to, o czym teraz pisze, to bym go wyśmiał...
to ja może zaczne, jako że na każdym spotkaniu ktoś zacząć musi. nazywam się adi, mam 20 lat, bezrobotny... jak se przypomne jaki cwaniak byłem, jak też darłem morde "owned" jak ktoś nawinął, że zioło lasuje mózg... koorwa, to sam bym sobie przypierdolił.
dobrze, że skończyłem z tym goownem w pore, bo do tej pory miałbym zajawke na liczenie płytek chodnikowych w drodze do domu. dosyc niedawno jeszcze zastanawiałem się (bo troche filozof jestem), co w gruncie rzeczy gorsze, pić czy palić... widzicie - człowiek jest na tyle poważny - na ile są poważne problemy z jakimi przyjdzie mu sobie radzić... doszedlem do wniosku, że pora już na mnie, trzeba w koncu wydorośleć. wkręciłem się w siłkę, stawiam sobie nowe cele, realizuje je... na chooj mi zioło, alko czy co innego? FOOOOK YYYYTTT!!!
i póki co tak jest dobrze, a jeśli chodzi o element towarzyski:

1931, 1930, 1932

a te półdebile co jakieś brednie głoszą, że przez gastro bedzie masa, to niech se w łeb czymś ciężkim pierdolną, może się trybiki poukładają

elo

Anaboliczny Koks
24-09-09, 07:22
Bolt tez jara i rekordy bije ;d

MhL
24-09-09, 16:46
Raczej nie szkodzi ;P

MhL owned xD

Mało widziałeś.

igrek
27-09-09, 21:52
Wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem.

Street Fighter
27-09-09, 22:35
adonis18
nie wiem o czym ty mówisz ;P mówimy o paleniu a nie jakiś kwasach heroinie czy innym gównie !
Nie wiem co brali twoi koledzy ale zapewne na zielonym zaczynali a skończyli na czymś mocniejszym ;))
co do filozoficznego podejścia do życia to muszę się z tobą zgodzić mam to samo ;P również zgodzę się z tobą ,że używki to nie jest to na co powinno się stawiać w życiu ...
zielone nie jest szkodliwe na baniak jeśli palisz 3-4 razy w roku ale jeśli palisz codziennie to co co sie kur^wa dziwisz ,jak marnujesz codziennie w h^uj czasu zamiast usiąść do książki !? i tu winne nie jest zielone tylko twoje lenistwo bo nie słyszałem historii żeby ktoś się uzależnił od trawy fizyczne xD Chociaż ostatnio jak widzę gimnazjalistów krzyczących "JP na 100%" i "zioło było jest i będzie jarane" to mnie w środku rozpier^dala xD Również zauważyłem to , że moi palący rówieśnicy maja jakieś dziwny pogląd na świat i z tego co mi się wydaje to myśla że do 30roku życia będa mieszać u mamy ;) ( to dowód że jaranie nie jest dla wszystkich ).
Poza tym nie o tym temat !rozmawiamy o nabieraniu masy a nie o psychice!

MhL

Wychowałem się w naprawdę różnych środowiskach zwiedziłem prawie wszystkie kontynenty więc nie pie^rdol mi tu takich głupot ;)

Czasami mam wrażenie że ludzie widząc mój nick wlepiają mi kartkę z napisem gimnazjalista xD tymczasem ja już od dawna nie mażę o byciu królem ulicy i szefem stada ^^

KowalX
28-09-09, 01:49
Fizycznie może i nie ,ale psychicznie na pewno i popieram adonisa18 sam mam kumpla co ciągle pali zioło ,studiuje ze mną i też czasami nie kuma co się do niego mówi.I sam zresztą mówi ,że jest uzależniony i jak nie pali tydzień,dwa to go telepie.Jak ktoś mówi ,że zioło jest całkowicie nie szkodliwe to grubo się myli.I dodam ,że jak to powiedział kumpel jakbyś ciągle miał 15lat i stał w miejscu.