Zobacz pełną wersję : 56lat coś na pobudzenie.
joł, coś dla mojego ojca, nie chodzi o to aby nabierał masy bądz redukował ale żeby miał moze troche wiecej siły lepsze zamopoczucie itp.
wzrost 173cm
waga 103kg
łapa z 45cm
w pasie 100cm :D
saa odpada, diety trzymac nie bdzie, nie zalezy mu na miesniach ale zeby po prostu moze troche poprawic kondycje, itp itd ;]
czy kreatyna w tym wieku ma sens?
szprycuj go tylko uwazaj na efekty uboczne kreatyny! http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=268944#post268944
:yawn:
Tak na poważnie, to czemu nie? Innych środków pewnie w ogóle nie odczuje...
slim shady
20-09-09, 22:50
zwykł trening na siłowni + aeroby
fallenursus
20-09-09, 22:52
szprycuj go
Tak na poważnie, to czemu nie? Innych środków pewnie w ogóle nie odczuje...
jeden zastrzyk prolo na tydzien 100mg, w zupelnosci wystarczy. tylko bedziesz sie musial wyprowadzic z domu bo bedzie lomotac w sypialni rodzicow :twisted:
jeden zastrzyk prolo na tydzien 100mg, w zupelnosci wystarczy. tylko bedziesz sie musial wyprowadzic z domu bo bedzie lomotac w sypialni rodzicow :twisted:
przypomniał mi się stary człowiek i morze :twisted:
czytał tą lekturę ktoś tu jeszcze? ;d
ja czytalem :P
ja bym sie skupil na pro zdrowotnych zeby poprawic samopoczucie.
slim shady
20-09-09, 23:52
też czytałem :D
też polece pro zdrowotne :P
czytalem :)
kreta moim zdaniem odpada ale jakies witaminki mozesz mu kupic :) a najlepszy sposob to silka +aeroby
nie no ojciec ma juz sporo roboty fizycznej, za młody jeszcze sie w niemczech narobił fizycznie nie bedzie teraz biegał i cwiczył,
chodzi tylko o to zeby wiecej sily mial ale nie fizycznie tylko nie meczyl sie tak. dlatego myslalem o kreatynie, badz moze jakeis aminokwasy niech bierze?
Anaboliczny Koks
21-09-09, 14:52
a moze rower kupi ?
jeździ sporo rowerem, tzn kondycyjnie tak zle nie wypada, ale całe życie sporo pracował fizycznie i teraz da sie odczuć że brakuje mu tej siły.
to znaczy ze nie czwiczy na silowni
?
tak dokładnie to znaczy ;]
kup mu tribusteron olimp 90
fallenursus
21-09-09, 15:58
mozesz mu kupic jakis test booster, na niego podziala. najlepiej strzaly pro-zdrowotnie. serio
czyli jakie? dostane do w PL na legalu? czy trza kombinowac?
fallenursus
21-09-09, 17:23
http://www.buildingbrawn.com/index.php?SubvendorID=175&ProductID=5800
ta firma u was jest dostepna.
mozeswz rowniez np. zma przed spaniem dac.
poszukam na PL stronach, Ty Fallen a na mnie by podziałało coś? ;]
strzały pro zdrowotne :lol::evil:
fallenursus
21-09-09, 19:55
poszukam na PL stronach, Ty Fallen a na mnie by podziałało coś? ;]
za mlody jestes