Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakie suplementy

myst0
20-09-09, 12:44
Cześć jako,że już jest troszkę po wakacjach trzeba się wziąć za siebie :D

właśnie kończę tzw trening rozruchowy po 4 miesięcznej przerwie i zamierzam jakiś plan wrzucić na masę żeby powrócić do mojej wagi.Aktualnie ważę 76 kg spadło mi 7kg.Planuje zrobić jakiś split do tego jakieś suple,ale nie wiem co takiego wrzucić bo już 2 cykle na mono były,pierwszy samo mono,drugi mono+tauryna,no i był taki ''mini'' 3 nie skończony z pewnego powodu na mono+CP nic nie poczułem po tym.

Co proponujecie ? mam narazie 1kg białka zależy mi na sile i żeby masa podskoczyła troszkę.

najważniejsze dietka oczywiście jest ;)

slim shady
20-09-09, 12:54
mono i bedzie ok

myst0
20-09-09, 12:56
Kopnie mnie mono ?

bo mam okazje tanio kupić 400g universala creapure

i jeszce jedno pytanko troszkę brzuch mam zalany mogę brać jakiś spalacz do tego mono jeszcze ?

pure
20-09-09, 12:57
Przez pierwsze miechy moze pojedz na samej diecie, zobacz jak idzie i wtedy cos podzialaj. Jak beda postepy a nie bedziesz do konca zadowolony to daj dobre mono, glute ja osobiscie lubie BCAA Xtra, ale nie robie konkretnie masy...

myst0
20-09-09, 13:01
właśnie też się czaiłem na te bcaa bo dużo ludzi bierze i podobno jeden z najlepszych suplementów chce czyste mięśnie moge do tego jeszcze thermo speed olimpa ?

pure
20-09-09, 13:02
Kopnie mnie mono ?

bo mam okazje tanio kupić 400g universala creapure

i jeszce jedno pytanko troszkę brzuch mam zalany mogę brać jakiś spalacz do tego mono jeszcze ?

bierz universala bez zastanowienia, przyda sie. mono zawsze kopie, lepiej lub gorzej, zaleznie od diety i treningow. jak cie zalewa, to dorzuc to BCAA jest z gluta i po treningach rob delikatnie bierznie tak przez 15 minut. cialo jest wtedy rozgrzane...

slim shady
20-09-09, 13:02
thermo stim lepszy ale dawka to 2-3 tabsy

bcaa xtra świetny produkt z 6 -7 puszek już zjadłem :)

myst0
20-09-09, 13:51
Dobra to się zdecydowałem biorę tak

- Mono universala
- Bcaa XTRA z Activlaba
- białeczko ( chyba serwatka nie wiem znajomy robi w jajczarni mówi,że mają zamówienia od takich firm jak olimp czy trec na to białko ponoć 100% ;) )
- Thermo speed extreme olimpa

jeszcze tylko powiedzcie jak te aminki brać i będzie git ;)

slim shady
20-09-09, 13:56
1g/ 10 kg mc

KowalX
20-09-09, 14:20
Dobra to się zdecydowałem biorę tak

- Mono universala
- Bcaa XTRA z Activlaba
- białeczko ( chyba serwatka nie wiem znajomy robi w jajczarni mówi,że mają zamówienia od takich firm jak olimp czy trec na to białko ponoć 100% ;) )
- Thermo speed extreme olimpa

jeszcze tylko powiedzcie jak te aminki brać i będzie git ;)

co niby 100% nie ma takich białek

myst0
20-09-09, 15:36
jak kupie to powiem jakie ma wartości ;) podobno jest bardzo dobre

niewula
20-09-09, 19:12
masz odpowiedzni sprzet do sprawdzenia wartosci?

myst0
20-09-09, 22:39
jak wspominałem znajomy pracuję w jajczarni ;)

myst0
24-09-09, 15:44
Zmiana planów ;p bo właśnie kumpel mi sprzedaje swojego Xpanda prawie całego i zrobie sobię mono + xpand + białeczko

dobre takie dawkowanie ?

DT : rano na czczo mono,przed treningiem dawka xpanda i po treningu mono jeszcze czy za dużo

DNT : rano mono na czczo i gdzieś za pare godzin przed obiadem xpand

KowalX
24-09-09, 16:17
xpand przed treningiem i mono po treningu
w nietreningowe mono 30min przed śniadaniem
:smile: