PDA

Zobacz pełną wersję : Dopiero zaczynam =]

xElvisx
19-09-09, 11:58
Witam wszystkich.

Od pradu dni chodze na silownie co 2 dni.
Spedzam tam okolo 1,5-2godz staram sie strenowac wszystkie miesnie.
Odrzywam sie dosc dobrze duzo mieska jogurciki i inne bajery ;)
Chce nabrac troszku sily oraz zeby moje cialo zmienilo sie wizualnie ;]
Jakies porady aby byly jak najlepsze rezultaty ?
Z gory dziekuje
Pozdrawiam ;)

know1126
19-09-09, 12:23
To moze ja zapytam o to co zaraz kto inny zapyta;)
wiek,wzrost,waga Twoja, cel... ?
porady: wlasciwe odzywianie czyli dopasowana w miare dieta i odpowiedni plan.
i juz...

Russel
19-09-09, 12:28
Skup sie na treningu!
Duzo śpij i jedz dobrze produkty (nie matw sie o rozpisywanie diety i suplementy-do tego dojdziesz z czasem )

Teraz narazie będziesz rósł i nabierał siły na bigosie mamy !

xElvisx
19-09-09, 13:59
16 lat 170 wzrostu waga 62kg
A celem jest wygladanie mile dla oka ;)
Nie chce wygladac jak jakas konserwa z miesniami tylko jak dobrze zbudowany chlopak ;]

xElvisx
19-09-09, 16:04
Jakies propozycje ? :)

know1126
19-09-09, 16:18
zalezy czy chce Ci sie przestrzegac dokladnie diety czy nie. jesli nie to oczywiscie staraj sie zdrowo jesc, odpowiednia ilosc bialka, i 6 posilkow dziennie ofcoz. i trenuj jak trenujesz,czyli wszystkie miesnie, jakims dobrym planem. co jakis czas zmieniaj cwiczenia... i bedzie ok.

Harfa
22-09-09, 23:35
NA MOJE TO RÓB TRENINGI OGOLNO ROZWOJOWE, STARAJ SIE SKUPIEC NA DUZYCH PARTIACH MIĘŚNI ;)
W KAŻDYM POSIŁKU SPOŻYWAJ BIAŁKO, DUZO SPIJ, TRENUJ NA POCZATKU 2, 3 RAZY W TYGODNIU - NA POCZATKU POWINNO WYSTARCZYC :surprised:

Zimka
23-09-09, 10:37
tak jak wspomniał Harfa ogólnorozwojówke zrób sobie przez jakies półtora miecha. pozniej zacznij cwiczyc 2 partie miesni na jednym terningu(np. klatka+biceps) jest duzo takich treningów rozpisanych i stopniowo robiąc wiecej powtózeń i serii. po pol roku łącznie z ogólnorozwojówka przerzuć się na bardziej wymagający trening i wtedy mozesz myslec o odzywkach. A co do diety wpiepszaj co popadie i keidy chcesz:D masa przyjdzide wtedy sama:D

KowalX
23-09-09, 13:08
NA MOJE TO RÓB TRENINGI OGOLNO ROZWOJOWE, STARAJ SIE SKUPIEC NA DUZYCH PARTIACH MIĘŚNI ;)
W KAŻDYM POSIŁKU SPOŻYWAJ BIAŁKO, DUZO SPIJ, TRENUJ NA POCZATKU 2, 3 RAZY W TYGODNIU - NA POCZATKU POWINNO WYSTARCZYC :surprised:

nie pisz głupot jak nie wiesz na czym trening ogólnorozwojowy polega i jakie 2razy w tygodniu?