Zobacz pełną wersję : klata ? jeden mniejszy drugi wiekszy
witam. chce pokazac swoją klatke, i mam pytanie bo kolega mowi ze moge miec "zrosnięty mięsień lewej piersi" nie wiem czy to prwada czy nie, czemu sa zniekształcone. ?
jestem laikiem w tych sprawach wiec prosze o wyrozumiałośc
http://img34.imageshack.us/img34/9403/zalc.jpg
slim shady
18-09-09, 22:01
nie przejmuj się tym i ćwicz dalej, taką masz genetyke, powiększysz mase to lepiej będzie to wyglądało
dokladnie staraj sie wykonywac poprawnie cziwczenia i przy wiekszej masie bedzie lepiej
zobacz foty zawodowych kulturystow, maja podobnie, wyrowna sie przy wiekszej masie,
miesnie gdzie lezy serce jest wieksze z powodow ochronnych dla organizmu
ew wiecej rzeczy wykonywales mocniejsza reka co tez angazowalo miesnie klatki i taki wynik, no i genetyka..
Zamien sztange na hantelki w cwiczeniach na klatke. Ja tak zrobilem i jest juz troche lepiej.
slim shady
19-09-09, 01:13
miesnie gdzie lezy serce jest wieksze z powodow ochronnych dla organizmu
Ostatnim razem jak to napisałem na forum to wszyscy wmawiali że to nie prawda :(
prawda ale ta różnica nie powinna być bardzo widoczna:neutral:
widze że masz lekką klatke szewską podobnie jak ja, może to jest jednym z powodów
masuj....tez mam jeden cycek wiekszy ale az tak tego nie wiedac bo mam wiecej masy...dziwna poza
Marcin POWER-MASTER
22-09-09, 17:24
trochę więcej masy + więcej ćwiczeń na hantlach..... i spokój, to genetyka, powinno Ci się udać trochę poprawić :errf:
talentinho
23-09-09, 00:54
przyjdzie masa to sie wyrowna , cwicz srodek klatki na wyciagach albo hantlach