Zobacz pełną wersję : Olimp vs. Trec
Witam mam pytanko chce kupić jakiegoś ginera tylko zastanawiam sie nad gain bolic 6000(Olimp) lub Treca magnum 4000 albo XXL mass a może coś innego w tej cenie do ok.130zł za 5Kg.Jest jeszcze jakiś gainer Megabola 737 za nie wielkie pieniądze za 3Kg ale nie mam jakoś przekonania do tej firmy.
Pomóżcie bo mam parę złoty i nie wiem co wybrać??
Ps.
Miałem trochę przerwy w treningu a przez ten czas powstało dużo nowych produktów o których nie wiele wiem.
Nadmieniam że trenowałem wcześniej 2lata.
magabola 737 to nie polecam,ale mss xxl to tak
marcinczwa
03-01-07, 20:21
tak, gainer 737 z megablola to kicha - nie kupuj
reszta gainerów jest ok(te ktore wymieniłes)
kupuj taki ktory tobie odpowiada, tzn. patrz na ilosc biała w gainerze
Tz.mogę dodać że ciężko mi przytyć muszę się o to bardzo postarać żeby złapać jakieś kilogramy.
marcinczwa
03-01-07, 20:38
dieta jest?
Jak najbardziej w miarę możliwości bo i jest praca po 12godz.
marcinczwa
03-01-07, 20:47
ok, jak trudono zdobyc Ci mase to kupuj gainera z wieksza ilosci wegli(moze byc Gain Bolic 6000)
xxl czy magnum tez sie nada :)
decyzja nalezy do Ciebie ;]
Myślałem jeszcze nad taką opcją o vitalmax-ie Gainer1 4800g i dokładając biało z Ostrowii do gainer-a ?
Bo Gainer1 ma mało białka a kupując do 150zł to kupie z większą ilością białka ale nie 5000g
Co wy na to i przy okazji przed snem porcja białka ?
to może kup białko na noc są specjalne "night system" bo ostrowia szybko sie wchlania i nie jest raczej bialkiem na noc
JA tez mam trudnosci z przytyciem ale na gain bolic 6000 mi troche masy przyszło za tona 737 nic.
marcinczwa
07-01-07, 07:51
wszystko zalezy od diety
co z tego ze dostarczysz np. 500 kcal z gainera jak w diecie brakuje 1000 kcal ?