PDA

Zobacz pełną wersję : Picie i palenie

DGEIPC
13-09-09, 19:51
witam. Mam pytanie. czy wypicie raz w tygodniu ze trzy browary moze miec negatywny wplyw na nasze efekty?
I drugie- czy palenie tytoniu(lub czegos innego) ma wplyw na rozwoj miesni czy tylko na pluca itp?

1Matt
13-09-09, 19:55
mi z tego co wiadomo to alkohol robi mieszanke wybuchową w żołądku, przy diecie to jest raczej nie wskazane:) papierosy mają ogólnie zły wpływ na ciało, twoja kondycja będzie do niczego, a przecież jest potrzebna:) i chyba nie chcesz być "paker" z uśmiechem koloru żółtego?:D

No ale niech się bardziej doświadczeni wypowiedzą:)

Początkująca
13-09-09, 20:34
No co ty! Alko i fajki mają zły wpływ na organizm?
przestań!
pij i pal ile wlezie!

a zobaczysz, bedziesz wiekszy niż pudzian.

PS.a tak na poważnie,to stary przemyśl jeszcze raz porządnie to co napisałes... i sam sobie odpowiedz na to pytanie.

DGEIPC
13-09-09, 20:40
Niby wszystko jest jasne, ale mam 2 kumpli, sa najlepiej zbudowani z moich znajomych, a palą nalogowo i pija czesto. Cos mi tu nie gra wlasnie;/

Beggi
13-09-09, 20:48
To się są aż tak dobrze zbudowani :* spróbuj ich dogonić a zanim zobaczysz ich to będziesz już lepszy

1Matt
13-09-09, 20:55
tak dobrze zbudowani, że aż mięśnie z waty:D no zgaduj zgadula, jak mięśnie mogą się prawidłowo odżywiać jeżeli we krwi masz alkohol zamiast składników odżywczych?;> na zdrowy rozum to ze sobą nie współgra:D jakby pomagało to kulturyści by byli alkoholikami i palaczami:D chyba, że ty masz na myśli "mafijnych" koksów? jak chcesz mieć taki bebech powodzenia:P

michal_f
14-09-09, 15:27
dinozaur dobrze mowi " polać mu " xD

Sosna91
14-09-09, 15:31
przy zachowaniu może troche alko daje radfe ale przy robieniu masy absolutnie nie wskazane.

1Matt
14-09-09, 20:30
co do seksu się nie zgodzę:D im więcej tym lepiej, wydłuża długość życia.xDD
zresztą seks w przeciwieństwie do palenia jest przyjemny i pożyteczny;]
co do alkoholi nie mam nic przeciwko, ale tak jak Sosna napisał, przy robieniu masy to nie jest dobry pomysł, zresztą sam się na tym przejechałem i więcej nida rydy:P

DGEIPC
14-09-09, 20:45
No ja pale bardzo malo i z piciem podobnie tak wiec ciesze sie ze moge czasem. a Poza tym i tak efekty sa takie ze... tylko sie opic;D