Zobacz pełną wersję : Deca Vino..dobry cykl ???
marcin6205
12-09-09, 08:10
a wiec witam
przejdę do sedna mam 25l waga 65kg wzrost 175 cm na siłowni 0,5 roku.
będzie to mój 2 cykl i nie wiem kogo mam słuchać tak ogólnie a wiec może ktoś tu mi poradzi.
1 cykl był 10 testosteronu , 200 mety i odżywki trochę pomogło ale liczyłem na większe skutki .
Teraz kolega podał mi listę co mam tym razem kupić nie wiem czy to będzie dawało skutki takie co mnie zadowolą ?
Lista zaczyna sie od.... 20 x decadurabolin ..15 x testosteron 200 x mety .. 100 vina w tabletkach bo w zastrzykach nie chce sam osobiście vino mam brac na sam koniec żeby utwardzić mięcho . Polecił mi tez na sam koniec wziąć HCG żeby się odblokować czy trzeba to nie wiem dlatego mam pytanie do was..
Czy ma to wszystko sens i cały ten cykl i mieszanie tego jest polecane i co wy sami byście zmienili.:errf:
Dzieki z góry za pomoc:pray:
będzie to mój 2 cyklladnie ;DDDD
jaka masz diete?
ale wlasnie na takich ludziach odpowiednie osoby zarabiaja ^^
Widzieliście zdjęcia fallenursusa? on raczej też nie miał stażu ja sie za SAA zabral
i nawet doradza na tym forum więc przestańcie pierniczyć te bzdury i zapytajcie go o diete, plan itd. Zreszta zabaczcie na jego wiek.. ma 25lat i takie dzieci po 17/18 lat niech mu nie doradzają.
Swoją drogą to Niewula.. imponująco wypełniony profil.
za maly staz i waga,
nie ma co dyskutowac,
karolak jesli chce pomocy to pisze swoje dane w temacie a nie w profilu i jesli twierdzisz ze osoba bez starzu powinna sie chwytac za takie specyfiki to pozdraiwam ...
Nie zrozumiałeś.. nie pochwalam tego.. ale to nie jest forum od "niepochwalania" bo koleś nie jest gnojem żeby mu odradzać..
Jest dorosly i niech robi co mu sie podoba.. dam reke uciąc ze jak juz mial 1 cykl to 2 bedzie bankowo.. i lepiej zeby to zrobil z głową.
A co do profilu.. to lubie wiedziec czy te mądre wypowiedzi są potwierdzone praktyką.
Racja zamały staż i waga do takiego cyklu. Ale pewnie i tak weźmiesz to co Ci kumpel polecił. W sumie to ja teraz zaczełem cykl z tymi środkami i jestem zadowolony jak narazie. Ale spójż na mój profil i porównaj go ze swoim.
kumpel i moze jakas wiedze ma na ten temat. ale cykl wymyslil za gruby jak dla ciebie. szkoda kasy. daj na upartego tescia. do tego dobra dieta. sam koks nie zrobi z ciebie karka
fallenursus
12-09-09, 17:57
Widzieliście zdjęcia fallenursusa? on raczej też nie miał stażu ja sie za SAA zabral
i nawet doradza na tym forum więc przestańcie pierniczyć te bzdury i zapytajcie go o diete, plan itd. Zreszta zabaczcie na jego wiek.. ma 25lat i takie dzieci po 17/18 lat niech mu nie doradzają.
Swoją drogą to Niewula.. imponująco wypełniony profil.
lol , zobaczyles foty i stwierdziles ze wiesz o mnie wszystko?:twisted:
Dobra przestań.. powiedziałem jak to widzę i nie drąż tego.
Peace.
fallenursus
12-09-09, 18:33
co mam przestac? ty przypioles cos do mnie. jak Ty srales w pampuchy ja podnosilem ciezary na silowni kolego :twisted:
nie lubie jak ktos mnie ocenia, tym bardziej przez net. Bylo paru juz takich..
nic nie wniosles do tematu oprucz spinki :)
wystarczy spojzec na tytul i odrazu widac porazke .
z tego co Kolega napisal to sie nie zna i przydalo by sie chlopowi pomoc.
wiek do saa dobry, waga nie. widac mizerne podejscie do diety.
jesli sie sqpi na papu, po 3ech miechach intesywnego wcinania moze podac sobie tescia. TYLKO TESCIA. a o rozpiske powienien sie zglosic jak przytyje i pochodzi na silownie.
bez obrazy.
co mam przestac? ty przypioles cos do mnie. jak Ty srales w pampuchy ja podnosilem ciezary na silowni kolego :twisted:
nie lubie jak ktos mnie ocenia, tym bardziej przez net. Bylo paru juz takich..
nic nie wniosles do tematu oprucz spinki :)
Chłopie.. gdzie ja Cię tu oceniłem?
Skojarzyłem sytuacje..
Poprostu jak ty zacząłeś sobie koksować bez stażu to lajcik.. ale jak ktoś chce, to już debil.. żadnej spinki tu nie wprowadziłem tylko ty źle to odebrałeś.
fallenursus
12-09-09, 18:53
jak Ty srales w pampuchy ja podnosilem ciezary na silowni kolego :twisted:
.
Skojarzyłem sytuacje..
Poprostu jak ty zacząłeś sobie koksować bez stażu to lajcik.. ale jak ktoś chce, to już debil..
clapclapclap
peace
Nie rozumiem co ty miałeś mi do przekazania tymi cytatami.. moze i machałeś tymi "ciężarami" jak ja byłem mały.. nie wątpie ale co to ma do rzeczy.. widzialem jak wygladałeś na 1 zdjęciu i te twoje machanie ciężarami to było dawno i nie prawda.. albo poszło w zapomnienie.
Jak masz do mnie jeszcze coś to na PW zapraszam .. bo szkoda zeby ludzie patrzyli na ta sprzeczkę.
fallenursus
12-09-09, 19:02
na pw tylko o waznych sprawach wchodze:)
konczymy tez beznadziejna wymiane zdan.
A TEN PAN CO ZALOZYC TEMAT NIECH LEPEIJ NIC NIE WBIJA
Amen.
------------------
Peace.
Stary o czym tu gadac i co tu doradzać , miałeś jakiś cykl i waga taka lajtowa?,
ten cykl co planujesz to wyżucenie pieniędzy w błoto, opanuj trening i jedzenie a jak zacznie Ci to dawać efekty zrobisz cykl , zwykły i prosty i da Ci to rewelacyjny efekt, nie słuchaj kolegów bo to idioci.
Jesli myslisz że to na sterydach robi się mase to do niczego nie dojdziesz, to tak jak byś chciał jeżdzić samochodem a nie masz w nim paliwa.