Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl

Sokol
10-09-09, 22:00
na wstapie pisze ze temat nie dotyczy mnie. Kumel poprostu usłyszal od kuzyna ze winstrol 2mg za 50zł jest git i kropka, jest to jego pierwszy cykl, do tego dokupil 2 kg gainera +kreatyna po cyklu. Odradzałem bo szczegolnie sie do cwiczenia nie przyklada a na diete"nie ma czasu", mowi ze mety nie chce. CO o tym mysliscie? dobrze to polaczyl ? wiek 18 lat, waga 62 kg? wzrost ok 182cm, biceps ok 36, staz 1-1,5 roku.

fallenursus
10-09-09, 22:27
zle.:evil:

mateohzp
11-09-09, 07:32
kurwa winstrol solo na pierwszy cykl? i to jeszcze 2 mg;p po 10 tab by szamal?;p no i waga chyba troche mala;p;p

polo
11-09-09, 14:37
bez sęsu
powiedz mu ze jest głupi i nie zna sie na niczym i nic mu ten cykl nie da a jeśli chce to niech sobie tak zrobi jak chce to sie na swoich błedach nauczy

karolak89
11-09-09, 15:56
bez sęsu

Sensu się pisze.

A potem się dziwić, że myślą jak "napakowany" to głupi.. nie psuj wizerunku kulturystów/ćwiczących :/.
Jak piszesz to przeanalizuj albo przynajmniej zwróć uwagę na błędy.

I nie ma tu ani kszty złośliwości..

Peace.

Sokol
11-09-09, 17:21
100tab. Nie przegadam mu ze bez sensu itd, to co mu polecic na pierwszy? (nie odzywki nie ma pieniedzy) mowi ze za h**a nie moze przytyc... ale ja wiem ze sie nie przyklada. Jako dodatkowa informacja - straasznie duzo pali cygarow. Co za efekty bedzie mial po tym winie? Czy jakies wogole bedzie? Jakies skutki uboczne ? Ale w sumie jesli ma 100 tab to bedzie mial cykl hmm 10 dni ? Ale oczywiscie odblok clomid bedzie xD

karolak89
11-09-09, 17:32
Na 1 cykl to nie wino, a niech sobie zapier*doli ruskiej mety jak wiekszość osiedlowych kozakow <ironia>.

vold
11-09-09, 23:03
Jaki srodek to zależy od potrzeb,

winko na pierwszy cykl to nawet bardziej pasuje niż meta ALE pod warunkiem że nie zależy mu na miasie a sądząc po wadze chodzi mu najbardziej o mase a winstrol z masą nie ma za dużo wspólnego.

karolak89
11-09-09, 23:30
O to mi chodzilo 62kg przy 182cm? to śmieszna waga jak na ten wzrost.
Voldemort, chodziło mi o to ze raczej na 1 cykl taki nastolatek nie bedzie walił iniekcji.. wiec jak juz MUSI to raczej Metka bedzie lepszym rozwiązaniem niz Winstrol.

DIABEŁ
12-09-09, 14:34
Pisze że Twój kumpel ani do diety ani do treningu się nieprzykłada (a to są dwie podstawowe najważniejsze rzeczy). Więc radze mu żeby zostawił siłownie i ssa bo sobie tylko krzywde zrobi i niech się weźmie za szachy i nauke. Ale pewnie i tak zrobi ten cykl i tak.

vold
12-09-09, 23:10
No przy jego parametrach metka będzie zdecydowanie lepsza niż winstrol.