Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl
na wstapie pisze ze temat nie dotyczy mnie. Kumel poprostu usłyszal od kuzyna ze winstrol 2mg za 50zł jest git i kropka, jest to jego pierwszy cykl, do tego dokupil 2 kg gainera +kreatyna po cyklu. Odradzałem bo szczegolnie sie do cwiczenia nie przyklada a na diete"nie ma czasu", mowi ze mety nie chce. CO o tym mysliscie? dobrze to polaczyl ? wiek 18 lat, waga 62 kg? wzrost ok 182cm, biceps ok 36, staz 1-1,5 roku.
fallenursus
10-09-09, 22:27
zle.:evil:
kurwa winstrol solo na pierwszy cykl? i to jeszcze 2 mg;p po 10 tab by szamal?;p no i waga chyba troche mala;p;p
bez sęsu
powiedz mu ze jest głupi i nie zna sie na niczym i nic mu ten cykl nie da a jeśli chce to niech sobie tak zrobi jak chce to sie na swoich błedach nauczy
bez sęsu
Sensu się pisze.
A potem się dziwić, że myślą jak "napakowany" to głupi.. nie psuj wizerunku kulturystów/ćwiczących :/.
Jak piszesz to przeanalizuj albo przynajmniej zwróć uwagę na błędy.
I nie ma tu ani kszty złośliwości..
Peace.
100tab. Nie przegadam mu ze bez sensu itd, to co mu polecic na pierwszy? (nie odzywki nie ma pieniedzy) mowi ze za h**a nie moze przytyc... ale ja wiem ze sie nie przyklada. Jako dodatkowa informacja - straasznie duzo pali cygarow. Co za efekty bedzie mial po tym winie? Czy jakies wogole bedzie? Jakies skutki uboczne ? Ale w sumie jesli ma 100 tab to bedzie mial cykl hmm 10 dni ? Ale oczywiscie odblok clomid bedzie xD
Na 1 cykl to nie wino, a niech sobie zapier*doli ruskiej mety jak wiekszość osiedlowych kozakow <ironia>.
Jaki srodek to zależy od potrzeb,
winko na pierwszy cykl to nawet bardziej pasuje niż meta ALE pod warunkiem że nie zależy mu na miasie a sądząc po wadze chodzi mu najbardziej o mase a winstrol z masą nie ma za dużo wspólnego.
O to mi chodzilo 62kg przy 182cm? to śmieszna waga jak na ten wzrost.
Voldemort, chodziło mi o to ze raczej na 1 cykl taki nastolatek nie bedzie walił iniekcji.. wiec jak juz MUSI to raczej Metka bedzie lepszym rozwiązaniem niz Winstrol.
Pisze że Twój kumpel ani do diety ani do treningu się nieprzykłada (a to są dwie podstawowe najważniejsze rzeczy). Więc radze mu żeby zostawił siłownie i ssa bo sobie tylko krzywde zrobi i niech się weźmie za szachy i nauke. Ale pewnie i tak zrobi ten cykl i tak.
No przy jego parametrach metka będzie zdecydowanie lepsza niż winstrol.