Zobacz pełną wersję : Pytanko dotyczace walk ulicznych- prawo
Mam problem z pewnymi kolesiamy z drugiej czesci miasta mianowicie chca mnie dojechac. Postanowilem wylapac ich pojedynczo i zapierd.... i tu pytanie do was czy w sytuacji np. zlamania klientowi nosa czy jakiegos innego uszczerrbku na zdrowiu jestem karany? Mam 17 lat i zaluzmy ze odbywalo by sie to w obronie wlasnej...
Pozdrawiam
W obronie własnej nie, chyba ze o przekroczenie granicy obrony własnej :)
Rada lej ich tak zeby swiadków nie było, 17lat bedziesz ukarany
Np w jaki sposob moge przekroczyc granice obrony wlasnej?
Łamiąc kolesiowi nos, żebra i rękę.
edit.
Jak chcesz ich wyłapać to nie rób tego w biały dzień. Zrób to po cichu.
np. możesz sie bronic, ale nie z obrony przejść do agresywnego ataku:) czyli on Cie atakuje Ty mu oddajesz i na tym powinno sie skończyć także za dużo ciosów nie możesz wykorzystac musisz trafic raz o dobrze :) ale i tak wszystko od swiadków bedzie zależec i od goscia honoru nie kazdy leci na 997...bij sie bez swiadków
Mam jescze male pytanko na pewno kazdy z was przed jakas akcja czuje taki dziwne uczucie "nogi z waty" a najlepsze ze to jakos samo do mnie przychodzi wiem co mam robic mam przewage fizyczna ale i tak to ogranicza moje mozliwosci co wtedy robic??
Zawsze radizlem sobie z tym poprzez wkurwienie ale akurat w tym przypadku jakos bardzo koles mi nie zawinil narazie... ;p
musisz cuc sie pewnie bo wtedy jak mowisz nogi z waty i kazdy leszcz ci wpiepszy ;)
Anaboliczny Koks
10-09-09, 15:19
zobaczysz go to samo przejdzie ,bo adrenalina zrobi swoje .
Bij tak ,zeby nie bylo sladow
skoro koles ci nie zawinil to po co ty chcesz go bic?
czlowieku ograni sie!! ten temat jest tak glupi ze asz szkoda sie wypowiadac...
pojdenyńczo raczej bedziesz mial problem, bo raczej rzadko chodzi sam, tym bardziej wieczorem. wiec lepiej zbierz paru gosci, i szukac ich ;] jak bedzie sam to wychodzisz sam do niego a koledzy tylko patrza czy policja nie idzie.
tylko jesli oni rzeczywiscie chcą dojechac tez Ciebie to bądz pierwszy ale jesli ty do nich nic nie masz oni tylko postraszyli to daj se spokój.
będziesz karany bez dwóch zdań
Jeśli boisz się być ukarany to zrób tak ze pozwól im się dojechać...Ale tak żeby Twoi kumple czy ktokolwiek ich przegonił gdy zaczną Cie lać... Idź na policje zgłoś pobicie ale nie zakładaj im sprawy w sądzie tak żeby tylko policja wiedziała o tym zdarzeniu a później możesz im dojebać ile wlezie bo powiesz że znów chcieli Cie napaść... Sprawdzony sposób ;]
Idź jeszcze do lekarza zrobić obdukcje i najwyżej postraszysz później chłopaków jak by się sprawa wydajała że też masz dowody że Cie pobili i że będą mieli większy przypał ;]
(nie mogłem już edytować )
Proponuje sie nie bic , po co Ci potrzebne problemy w wieku 17 lat ?? Szkola srednia , tam nei toleruja takich rzeczy - pamietam , ze wyrzucili mojego zioma za "ustawke" poza szkola po lekcjach itp :]. Ma to sens?? kup paralizator czy tez pieprz i jebnij w oczy czy tam w co chcesz ,przypierdol w nos czy tam z splot sloneczny telefon bierzesz i na policje -jezeli chcesz sie bic , to podbiegnij z nogi w klate (splot sloneczny) i po kolesiu - aletego nei radze duzo klopotow bedziesz mial jezeli pojdzie na policje i okaze sie ze ma odbite czy tam cos zlamane (wiem to po sobie , nie warto pozniej bedziesz mial problemy tylko w pracy(jezeli twoja praca wymaga nie karalnosci) czytam szkole). Ale zrobisz jak chcesz , jak masz nogi z waty to sie nie bij bo dostaniesz po papie:].
Nogi z waty to nie problem bo to przez zwykle nerwy... Jak zobaczysz chłopa i zdecydujesz się już na atak to od razu nerwy mina ;] tak jak mówił Anaboliczny, adrenalina robi robotę ;] Aponax nie wiem czy warto zaczynać od razu od kopnięcia w splot, to nie jest takie proste gdy przeciwnik ma nawet małe pojecie o walce... gdy zblokuje cios a on straci równowage to może zaliczyć niezła przekope... Jak sie bijesz musisz myśleć a nie walić jak popadnie ;]
nie rozumiesz pojecia obrona wlasna:)) wyobraz sobie ze idziesz ulica i ja zaczynam CIe bic , zapewne ty zaczniesz sie bronic ja sie wystrasze i uciekam. jesli ty zaczniesz mnie gonic i bic to nie jest juz obrona wlasna:)) poniewaz mnie zaatkowales... ogolnie zrob tak zeby bylo dobrze:) nikt z ans Ci nie pomoze:)
nic ci nie grozi jezeli gosc nie zglosi sprawy na policje ;] a na pewno nie zglosi tylko bedzie szukal odwetu :]
my z kolegami kiedys mielismy awanture z jakimis goscmi na rynku, no i podczas tego psy wpadly, jedynie nas pospisywali i spytali czy ktos zglasza skargi. nikt ? to wszyscy wolni ;]
Mam problem z pewnymi kolesiamy z drugiej czesci miasta mianowicie chca mnie dojechac. Postanowilem wylapac ich pojedynczo i zapierd.... i tu pytanie do was czy w sytuacji np. zlamania klientowi nosa czy jakiegos innego uszczerrbku na zdrowiu jestem karany? Mam 17 lat i zaluzmy ze odbywalo by sie to w obronie wlasnej...
Pozdrawiam
po pierwsze za co chcą cie dojechac ? masz 17 lat wiec nie wiem o co kaman :yawn: po drugie chcesz ich wyłapac i zapierdolic ? a co ty mroczny msciciel ? masz jaja ? to podejdz do goscia i se to wyjasnij nie dogadacie sie to pozniej mozesz go lac :) a pozatym to dziwny topic pozdro :whistle:
to dziwny topic pozdro :whistle:
po to jest hydepark ;]
po to jest hydepark ;]
serio ?:smile:
Chodzi mi o honor nie beda mnie tu kur.. jakos ponizac cwelki miedzy soba a poszlo jak narazie o panienke ktora ja podobno zwyzywalem i bardzo maja mnie bic za to ;P
Problem jest glownie w tym zeby mnie ekipa nie dorwali bo lipa bd ;p solowka to inna sprawa ;)
jak ekipa to uciekaj :] - co ci po honorze jak bedziesz mial morde obita?? myslec myslec i myslec ...
Anaboliczny Koks
10-09-09, 20:14
Aponax ,Schwarzeneger sam 100 zabijal xd
Hehe zobaczy sie jutro jak to bedzie ;p maja mnie dojechac po sqll :PP
dzieki wszystkim za odp ;))
Wbijaj w to ;D jak przyjada powiedz, że chcesz solo... jak sie nie zgodza uciekaj, jak nie beda chcieli rozmawiac uciekaj, ale zapewne skończy się na pyskówce ;D
sluchaj chlopak nie jestes tony montana nie rozjebiesz ich sam wyskoczysz do jednego dostaniesz mocniejszego strzala i bedziesz tam lezal bity i kopany w takie cos to sie nie baw nie raz widzialem takie akcje . po prostu jak cos sapie musisz isc ze swoja obstawa i wal tak samo solo tyle ze musisz miec jakies plecy. Po walce podaj mu dlon i powiedz ze byles lepszy i huj narazie i po problemie, i nie badz taki wrazliwy na slowa bo obrocisz sie przeciwko calemu swiatu ;p pozdro i szerokiej drogi
jak bedziesz wstanie to napisz jutro jak poszlo ;p
Chodzi mi o honor nie beda mnie tu kur.. jakos ponizac cwelki miedzy soba a poszlo jak narazie o panienke ktora ja podobno zwyzywalem i bardzo maja mnie bic za to ;P
wstyd sie przyznać, ale ja kiedyś zwyzywałem dziewczyne takiego kolesia od nas ze szkoły i tak sie jakoś złożyło że teraz to jest mój najlepszy ziomek, jak są ludzie na poziomie to wszystko sie da jakoś załatwić
jak masz 17 lat to odpowiadasz jak dorosły, po co mieć nasrane w papierach ?
potem ktoś cie poprosi o zaświadczenie o niekaralności i będzie problem
a tak w ogóle to jak można kogoś naklepać tak żeby nie przekroczyć samoobrony?
prawo jest głupie bo przecież wypadki się zdażają
tez tego wlasnie nie rozumiem mam sie bronic ale nie moge nic wiecej zrobic np unieszkodliwic napastnika tak by nie byl wstanie bic sie dalej....
a co jesli bede sie bronil a ten wyciagnie jakis noz czy cos....
ale nie ja mam sie tlyko bronic nic wiecej....................
jak jest bezpośrednie zagrożenie życia to stary rób co musisz i w nogi ;)
jak ma nóż to od razu w nogi
Albo powiedz im że chłopaki z forum kulturystycznego (e-kulturystyka) ich dojadą :P Powiedz im też ze jak chcą to niech sobie popatrzą na foto-gallery jakie tu byki są :P
zlamany nos jest scigany z oskarzenia prywatnego
synku daj se spokoj bo tylko mozesz se biedy napytac
jak cie zaatakuje jeden czy drugi to bron sie
jesli jego kumple choc patrzec beda na to to i tak im wszystkim pobicie przypucuja
a jak dwie ekipy sie beda naparzac to wam zrobia bojke
jestes niepelnoleti ale to sa przestepstwa przeciwko zyciu i zdrowiu wiec najpewnij bedziesz odpowiadal karnie
nie masz pewnosci ze jakas ciota ktora nastukasz nie pobiegnie z mama na policje i cie nie wpierdzioli w szit
a ten szit wygląda tak
http://img101.imageshack.us/img101/6315/walentynkiwd4.jpg
http://img101.imageshack.us/i/walentynkiwd4.jpg/#q=fajny%20avatar
daj se siana bo głupia sytuacja i durne polskie prawo
jak bedziesz wstanie to napisz jutro jak poszlo ;p
No wiec chlopcy przyszli pod moja szkole i z wontami do mnie ze mnie dojada poza skzola itd.. ja mowie ze ok zoabczymy ;) i tak jakos pieknym trafem wracalem z ziomkiem do domu i spotkalem takiego cwelka od nich co najbardziej sie rzucal a najwieksza cipa podszedlem i mowie ze teraz ma mnie poza szkola i niech napier.... stanelismy na przeciwko i mowie mu pierodlnij ty pierwszy zeby nie bylo ze ja zaczolem koles leci do mnie bez gardy bez niczego ja mu buta na klate koles wykl;adka brak oddechu i chwial sie to mu buta na ryj ( nie wiem co mi odjebalo) i wylozyl sie i jakas babka mowi ze co tu sie dziejie i spierdo... z ziomkiem a tamten zostal ;PP :) 1 zalatwiony hehehe
no to teraz wpadna pod szkole autkiem ;D
Anaboliczny Koks
11-09-09, 15:13
Nie wpadna ,tylko
po 1. nie wiesz czy mu sie nic nie stalo
po 2. Jak ma jebneitych rodzicow to w PON spodziewaj sie fajnych przezyc w szkole
po 3. Gz ;d
ja bym sie raczej spodziewał odwetu ;] wieć nie choć na razie sam,
po 3. Gz ;d
??
temat sie rozwinal:) ciekawie sie robi....
No wiec chlopcy przyszli pod moja szkole i z wontami do mnie ze mnie dojada poza skzola itd.. ja mowie ze ok zoabczymy ;) i tak jakos pieknym trafem wracalem z ziomkiem do domu i spotkalem takiego cwelka od nich co najbardziej sie rzucal a najwieksza cipa podszedlem i mowie ze teraz ma mnie poza szkola i niech napier.... stanelismy na przeciwko i mowie mu pierodlnij ty pierwszy zeby nie bylo ze ja zaczolem koles leci do mnie bez gardy bez niczego ja mu buta na klate koles wykl;adka brak oddechu i chwial sie to mu buta na ryj ( nie wiem co mi odjebalo) i wylozyl sie i jakas babka mowi ze co tu sie dziejie i spierdo... z ziomkiem a tamten zostal ;PP :) 1 zalatwiony hehehe
cwaniak jestes a tacy zawsze przegrywają ;D jak tylko pyskowali trzeba było to olać a teraz masz wpie*dol gwarantowany ... buta na ryj clap
Anaboliczny Koks
11-09-09, 15:48
Sosna Gz = gratz ;d
chultaje z KSZO pod szkole wpadna :)
no zemsta będzie na pewno, chyba ze to leszcze i przyjechali Cie nastraszyć tylko a jak jednemo dojebałeś to sie przestraszą. zalezy na kogo trafiłeś ;]
dam Ci rade heheh. Jakies wyjscia na miasto na imprezy tylko z kims... :)
Anaboliczny Koks
11-09-09, 15:58
Moze na mafie trafil i juz nic nam nie odpisze.
ja mysle ze kolega chce sie w jakims stopniu wywyzszyc tym tematem lecz na "wiekszosc" uzytkownikow to nie zadziala
chcesz sie pochwalic ze komus zajebales?
idz pod podstawowke i tam sie pochwal.. chociaz teraz takie czasy ze nawet im bys penwie nie zaimponowal...
co ty pierdolisz ubarwiasz swoje zycie a w szkole pewnie pod sciana ze spuszczona glowo stoisz. tak jak niewula mowi po co mialbys sie chwalic ze komus zajebales ?;p sciemniasz i tyle ;p
coż moze nie sciemnia ;D ale na pewno koloryzuje
czemu od razu uwazacie ze sciemnia? mało takich sytuacji widzieliscie? albo byliscie na jego miejsciu pewnie nie raz. ja tam mu wierze bo to normalne sytuacje w tym wieku ;]
i zaczelo sie dzwonienie na moj tel ;pp mam byc podobno zajeb... jak najszybciej ;p
nie wiem co z tamtym bo pisalem ze spierdol.... z ziomkiem bo babka jakas sie dojeb... to co mialem robic???
a jesli ktos nie wierzy nie musi niechce niczego udowadniac nie obchodzi mnie to poza tym to forum :) temat zalozylem glownie po to by dowiedziec sie co mi moze zrobic prawo w takich sytuacjach bo mam swoja zasade ze guza nie szukam na sile a ze sami zaczeli musze cos dzialac....
no dojechac to CIe beda chcieli na pewno ;] wiec choc z obstawą ;] albo jeszcze ich sprowokuj, idz sam a zeby za Toba gdzies było z 10ziomków jak tylu masz w miesjcu gdzie raczej bedą Cie szukac i jak do Ciebie wyskocza bo zobacza ze jeden to wtedy kumple dolatuja no i wyjaśniacie ostatecznie sprawe.
Niechce mieszac w to chlopakow odemnie niechce zeby potem ktorys z nich mial problemy przezemnie zabardzo ich cenie... Jestem juz tym troche zmeczony a jakos to wkoncu musze skonczyc tylko nie mam pomyslu jak najlepiej samemu sobie poradzic...
Edit:
Sosna91 moj ziomek idzie do kielc na politechnike wlasciwie moj brat cioteczny i wybral kierunek mechatronika jak myslisz dobry wybor?? pdoobno niezle jumpy odchodza w niektorych lokalach tam w kielcach??:PP
a i nie moglem edytowac to wyjasnie wam jak bylo z ta wykladka goscia bo nie jestem jakims karateka i nie napierd.... nogami po glowach.... a ze koles dostal najpierw w splot wiadoma sprawa ze sie traci oddech na chwile i skulil sie i wtedy but polecial i tyle bylo i niechce ubarwiac ale wyjasniam zreszta nie musi mi nikt wierzyc jak chcecie zamknijcie temat dowiedzialem sie juz mniej wiecej tego co chcialem i dzieki tym co mi wyjasnili pare spraw :)
Sosna91 moj ziomek idzie do kielc na politechnike wlasciwie moj brat cioteczny i wybral kierunek mechatronika jak myslisz dobry wybor?? pdoobno niezle jumpy odchodza w niektorych lokalach tam w kielcach??:PP
mój brat studiował na politechnice mechatronike ;] jumpy sa niezle ;] a gdzie ich nie ma ;D
a teraz juz pracuje wozi sie sluzbowym autkiem a pracuje w firmie dopiero 2lata ;] wiec opłaciło sie ;]
robisz tak: dowiesz sie gdzie mieszka albo ktoredy ze szkoly wraca. czekasz na niego, jak zostanie bez kumpli cisniesz w niego czym sie da.
albo opcja ustawki: on bierze 2 kumpli ty 2. i 1vs1. kumple pilnuja a ty sie trzaskasz. oczywiscie proponuje miec paru ziomkow w odwodzie gdzies w krzakach;d
hahah i snajpera na dachu :D
a dziadek wichura niech w rudym 102 za winklem sie skitra
fallenursus
11-09-09, 23:48
masz lopate? umiesz sie nia poslugiwac? to wykop im duza dziure.nie lubie takich palantow w grupie mocni, bo kiedys od takich dostalem wpierdol. wracajac do szkoly od kumpla z chaty. 5 jakis filipinow chcieli mi kurtale skurzana skroic. Dwuch zostalo wyslanych do szpitala, no i ja niestety potem razem z nimi.Ale juz wiecej nie fikali.Nielubie sie bic bo potem mam nieprzyjemnosci z prawem. wiec radze Ci uwazaj co robisz bo nawet nie wiesz co z tego moze wyniknac.
w odwodzie gdzies w krzakach;d
w obwodzie kaliningradzkim niech się zaczają :smile:
fallenursus
11-09-09, 23:51
bez obrazy,ale od keidy przestalem sie zadawac z Polakami to zadnej bijatyki nie widzialem juz dobre 10 lat :)
zycie bylo by nudne bez tego... ;[
życie jest też nudne jak się do pierdla trafi, albo trzeba leżeć w szpitalu z połamanymi kulosami
bez obrazy,ale od keidy przestalem sie zadawac z Polakami to zadnej bijatyki nie widzialem juz dobre 10 lat :)
to nie wina Polaków to w Kanadzie jest tak spokojnie :)
fallenursus
12-09-09, 01:09
zdziwil bys sie jaki burdel tam gdzie duzo Poloni. Toronto, Winnipeg...porazka..
nie bede nic nawet mowic o Chicago bo tam to lekkie przegiecie paly..
fallenursus
12-09-09, 01:11
19 lat bedzie jak w kanadzie urzeduje :)mieszkalem wszedzie, od kiedy sie przeporwadzilem do Montrealu nie mam znajomych Polakow.
to widocznie Polonia z Kanady ma nawalone hehe :) myślałem ,że to gangsta murzyńska robi rozpierduchy największe ;)
Polonia w Chicago od murzyńskiej roboty robi zawieruchy.
Haha bo ta polonia to same wyrzutki w polsce sobie nie radza to wyjazd za granice...
mowie oczywiscie o wszystkich po jakichs cienkich technikach itp ;P
Anaboliczny Koks
12-09-09, 09:32
Macco ,zlap ich ,wrzuc do bagaznika ,wywiez do lasu i kaz im sobie grob wykopac haha
Haha a co ja jestem bolec z chlopaki nie placza:PPP
Haha bo ta polonia to same wyrzutki w polsce sobie nie radza to wyjazd za granice...
mowie oczywiscie o wszystkich po jakichs cienkich technikach itp ;P
wlasnie zablysnoles swoja wiedza...pewnie chodzisz do liceum skoro tak piszesz , ale sie myslisz bo ty po liceum jestes nikim a kolega po technikum ma juz zawod.. i tak samo idzie studiowac potem jak TY
a tak wogole to znam ludzi ktorzy po studiach nie moga znalezc pracy
wlasnie zablysnoles swoja wiedza...pewnie chodzisz do liceum skoro tak piszesz , ale sie myslisz bo ty po liceum jestes nikim a kolega po technikum ma juz zawod.. i tak samo idzie studiowac potem jak TY
a tak wogole to znam ludzi ktorzy po studiach nie moga znalezc pracy
Masz kolego Sog-a bo mądrze piszesz, a kolega założyciel tematu to chyba chce sie lansować w intenecie ;D
tak tylko o tym marze by lansowac sie po internecie ;)
u mnie w miescie do technikum budowlanego chodza same tlki i czesto nie wiedza podstawowych rzeczy kiedys to takie technikum bylo cos a teraz?? syf i ubustwo przynajmniej w moim miescie tak jest... a zdawalnosc testu zawodowego czy jak to tam jest znikoma ;) i z taka wiedza potem na studia?? nie badzcie smieszni
co do szkol i wysztalcenia nie bede sie tutaj wypowiadal ale dodam ze tez chodze do technikum... w kazdym razie chloapk jest z malego miasteczka obok Kielc tzw Sandomingo:DD Ta historie pisze z 15 nastoma kolegami na lekcji informatyki, kazdy dodaje cos od siebie, dlatego jest taka barwna i trzyma w napieciu:DDD w kazdym razie chlopie daj se spokoj... nie umiesz sobie tak prostej sytuacji nawet zalatwic jesli to prawda.. pytasz nas co zrobic a co ja jestem wrozka?
co do tego sandomierza i szkol to co wy tam za ogolniaki macie... wies spiewa i tanczy a ty myslisz ze normalnie oxford tam macie... :whistle:
mac-cośtam właśnie pokazujesz swoją mądrością jacy to ludzie z liceów są wspaniali :whistle: idź się bij ile wlezie ale tu o tym nie pisz:silenced:
u mnie w miescie do technikum budowlanego chodza same tlki i czesto nie wiedza podstawowych rzeczy kiedys to takie technikum bylo cos a teraz?? syf i ubustwo przynajmniej w moim miescie tak jest... a zdawalnosc testu zawodowego czy jak to tam jest znikoma ;) i z taka wiedza potem na studia?? nie badzcie smieszni
i umiesz coś ucząc się w tym liceum ?? ja skończyłem ogólniaka i bardzo tego żałuje z perspektywy czasu, że nie poszedłem do technikum, bo na studiach różne rzeczy się dzieją i później można zostać bez niczego, nawet jak ktoś nie chce się uczyć w technikum ale jakoś je zda to ma ten papier, mnie w liceum nic nie nauczyli praktycznie, wszyscy chodzili na korepetycje, bo z zajęć nic nie szło wyciągnąć
mówisz jak większość rodziców, że po gimnazjum to tylko do ogólniaka, bo do technikum i zawodówki same łobuzy chodzą i nie łuki, może tak po części jest ale to nie znaczy że gorzej wybrali, po prostu w Polsce przyjął się taki chory system, że jak ktoś chce coś w życiu osiągnąć to musi iść do liceum i na studia, a ci którzy nie są zdolni i nie chcą się uczyć to idą do zawodówek i technikum
Anaboliczny Koks
12-09-09, 13:10
ja sie nie dziwie ,ze takie rzeczy sie dzieja jak sie mieszka w Sandomierzu xd
i z taka wiedza potem na studia?? nie badzcie smieszni
pójdziesz na studia to dopiero zobaczysz co to znaczy śmieszni ludzie
ja sie nie dziwie ,ze takie rzeczy sie dzieja jak sie mieszka w Sandomierzu xd
Które na pewno się nie dzieją we Wrocławiu ;D
Co do szkoły widać że koledze (czyt.autor tematu) mamusia przewróciła w głowie i namówiła na LO...
Co do bójek one się zdarzają, ale czy każdy opisuje je na forach internetowych? powiem szczerze ja nie wierze w tą bojkę a nawet jeśli to prawda to pewnie kawałek ubarwiona. Nie znamy Ciebie i oceniać też Cię nie będziemy ale znaj umiar:) Takich co to sa najlepsi juz na forum miewaliśmy
chodze do technikum i chociaż nie mam problemów że chce mnie ktoś bić.
gdzie nie pojdziesz to baranow leje sie w pizde(czy to ogolniak czy technikum ... zawsze tak bylo i bedzie... a ten wynalazek co zalozyl ten temat jest doskonalym przykladem leszcza barowego ktorego raczej tempia w szkole ewntualnie jest tam nikim nawet w takim malym sandomierzu i probuje dowartosciowac sie piszac takei rzeczy albo opiwadac kolega jego pokroju jaki on nie jest kozak ... nie on pierwszy i nie ostatni:)
Obraza użytkownika, niestety takie słownictwo do drugiej osoby nie będzie tolerowane. Ostrzeżenie słownepzdr. Fehu
ja pierodle ludzie ogranijcie sie kur.. ten temat zalozylem glownie poto by dowiedziec sie co mi moze zrobic prawo w pewnych sytuacjach kurwa mac i tylko po to a ze dalej sie rozkrecilo bo ktos tam chcial wiedziec co wcozraj sie dzialo to napisalem i nie robie z siebie fightera ani nic i moge wam podac moja szkole do ktorej obecnie chodze 1 LO COLLEGIUM GOSTOMIANUM SANDOMIERZ KLASA 2G poczytajcie o szkole i potem dopiero porownajcie technika............ i jebie mnie to co o mnie myslicie a jak sie nie podoba to na chuj piszecie tu w ogole w tym temacie!
Musisz się troszkę nauczyć Panować nad emocjami oraz słowami, ostrzeżenie słowne. pzdr Fehu
http://nasza-klasa.pl/profile/6632723/gallery/75
http://gfx.efotek.pl/images/kjf0sf9yxopm1dtuj0i0.jpg
lolq jak mnie znalazles:P
jak masz cos przeciwko temu linkowi na nk to pisz to usunę
e nie czemu moze zostac heh chyba ze potem bedzie mnie ktos scigac ;pp
raczej nikt Cie nie bedzie sciagał, ale to nie Ty umiesciłes link więc sie pytam czy Ci to nie przeszkadza jak jest ok to spoko
z tego co widze po postach polowa forum juz mnie nienawidzi bo jestem kozakiem napinaczem internetowym i klamie by sie dowartosciowac ;/:(
trudne to nie bylo... :) podales szkole chyba nie ? a w nicku masz coś tam conrad to chyba masz na imie Konrad. Proste
no rzeczywiscie ;P z nerwow z ta skzola wyskoczylem bo z natury nerwowy jestem hehe ;p