Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Najlepsze odzywki na mase

duszekkk
09-09-09, 22:26
Witam jestem tutaj nowy i mam pare pytań do bardziej doświadczonych kolegów.Zamówiłem atlas king sport , posiadam również dwie ławki , worek , pare rękawic spręzyny i 4 par hantel .Ogólnie zrobiłem własna siłownie w garazu.Na mój wiek 16 lat i wage 60 kg na 176 cm wzrostu przydałby się skuteczne odżywki na mase , na te mam przeznaczone ok 300 zł .Może być to łączenie paru odzywek .Pytanie kieruje do tych którzy znaja sie na tym i wiedza jak skutecznie i szybko przybrac na wadze .Z góry dziękuje :)

KowalX
09-09-09, 22:27
myślę ,że bardziej przyda się zbilansowana dieta

ile spożywasz posiłków na dobę?

Fehu
09-09-09, 22:27
proponuje diete w razie braków proponuje białko ;D jak juz uporasz sie z dieta przyjdzie czas na kreatyne no i wsio w tym temacie

duszekkk
09-09-09, 22:35
ok 5 posilków dziennie mam ale nie idzie mi w mase tylko we wzrost i wlasnie chce jak najwiecej przytyc do ok 75 kg

duszekkk
09-09-09, 22:37
Jakby któś mi mogł ułozyc jakas konkretna diete ja bym sie do niej dostosował , byłbym bardzo zadowolony

KowalX
09-09-09, 22:44
napisz post w dziale dla zielonych ,albo dieta i napisz dane:
wzrost
masa ciała
i jakie posiłki spożywasz,możesz też podać ile kalorii jeśli się orientujesz

fallenursus
09-09-09, 23:02
ok 5 posilków dziennie mam ale nie idzie mi w mase tylko we wzrost i wlasnie chce jak najwiecej przytyc do ok 75 kg

daj swoja diete dla xxxmlodyxxx

Jolly
10-09-09, 16:46
Jakby któś mi mogł ułozyc jakas konkretna diete ja bym sie do niej dostosował , byłbym bardzo zadowolony

Czytaj podwieszone w diecie.