Zobacz pełną wersję : Pomocy!!!
Nie moge otwierac link-ów z forum ;( wyskakuje takie cos
Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "gg" nie jest przypisany do żadnego programu.
wczoraj instalowałem nowe gg
przeinstaluj firefoxa? usuwając wszystkie pliki z d oraz d czy jakie tam masz dyski
a moze sprobuj tak ze nie klikaj w odnosnik tylko skopiuj sdres strony i wklej w przegladarke ;)
tak to na pewno robic nie bede. przeinstaluje
Jeśli nie zadziała stwórz nowe konto na komputerze.Skasuj stare ,a pliki i foldery przenieś na nowe konto.
Damian st-ce
09-09-09, 18:35
Firefox to lipaaaaaaaaaa ! ! ! !
Jeśli nie zadziała stwórz nowe konto na komputerze.Skasuj stare ,a pliki i foldery przenieś na nowe konto.
no i nie działa ;( jakie konto?
ciaastek91
09-09-09, 18:47
no uzytkownika ;p
konto użytkownika
tworzysz nowe i dajesz mu uprawnienia administratora
kasujesz stare i przenosisz pliki i foldery na nowe
kiedyś nie działało mi gg nikt nigdzie nie potrafił pomóc zrobiłem tak i wszystko zadziałało.Nawalał mi też pulpit(nie mogłem rozmieszczać ikon)
może tobie też to pomoże
jak instalujesz od nowa firefoxa usuń go programem Total Uninstall
http://www.programs.pl/program,694.html
w sumie to mi caly system sie wali, ale boje sie ze po formacie i nowym winie internet nie bedzie mi dzialal bo mam router siec domowa ktorej nie umiem konfigurowac ;/
spróbuj może zadziała .
jeśli masz vistę ustawienia możesz zgrać na pena,
masz antywirusa?
czyścisz rejestr w kompie?
Firefox to lipaaaaaaaaaa ! ! ! !
tiaa ;] IE lepszy ;]
uzywam odkąd mam neta i nie mam z nim problemów,
w IE nie czuje sie anonimowy ;p wiele informacji idzie do Microsoftu, choć tego nie wiesz ;]
spróbuj może zadziała .
jeśli masz vistę ustawienia możesz zgrać na pena,
masz antywirusa?
czyścisz rejestr w kompie?
tak czyszcze rejestr, anti to avast, mam xp
avast lipa
spróbuj eset ,albo kaspersky
nie ważne daj znać czy pomogło
a ja uzywam google chrome i wszystko dziala bez zarzutow ;]
tez mam tak kuźwa z tymi linkami od dzis ;/
a ja uzywam google chrome i wszystko dziala bez zarzutow ;]
o wlasnie nowy produkt marki google trzeba bedzie kiedys zobaczyc
Firefox: narzedzia -> opcje -> Zakładka APLIKACJE -> i tam bedziesz mial protoków GG, wybierz GG jako program startowy.
Albo usuń GG z startowych.
Lub narzedzia -> opcje -> Zakładka ZAAWANSOWANE -> na DOLE (ustawienia systemowe) uczyc firefox domyslna przegladarka.
Powinno pomoc
dzieki sposob pierwszy pomógł:)
Chrome zbeira informacje o użytkownikach, jak masz konto na gmailu.
Witamy w wieku inwigilacji :)
ja i tak zawsze podaje falszywe dane jak zakladam poczte :p wiec moga sobie zbierac :D
Raczej chodzi o fakt wyslania emaila czy historie przegladania stron, aby wysyłac odpowiednie linki reklamowe.
jesli zrobisz format to i tak bedziesz mial neta bo jestes zarejestrowany na id a nie ip
Chwila jesli ja zrobie format pc? to bede mial normalnie neta po instalacji nowego wina?
Chwila jesli ja zrobie format pc? to bede mial normalnie neta po instalacji nowego wina?
ja mam radiowke i musialem tylko w protokole internetowym wpisac IP, barme podsieci itp i necik dziala normalnie ;)
Anaboliczny Koks
14-09-09, 15:57
Jak zrobisz formata PC wszystko usuniesz itd itd i tak bedziesz mial neta po wlaczeniu kompa. Bo karta sieciowa sama sie instaluje ,a internet masz przypisany zawsze do komputera.
Oczywiscie mow tu o normalnym internecie ,a nie o neostradzie ,bo neostrade trzeba zainstalowac samemu ten caly modem.
fallenursus
14-09-09, 16:37
win7 ultimate 64bit, firefox 3, avast,=0 problemow
Win vista ultimate 64bit, firefox 3, nod32 = 0problemów | avast to lipa ;p