Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Naderwane ścięgno/mięsień?

Kunio
09-09-09, 15:27
Witam, od dłuższego czasu wzmagam się z bólem w przedramieniu. Nie sądzę zeby to byl naderwany mięsien bo wtedy wygladaloby to gorzej. Pewnie scięgno. Najbardziej odczuwam bol kiedy cwicze biceps. Bylem miesiac temu u lekarza, przepisal mi jakies tabletki, masc i czopki. Oczywiscie musialem sobie zrobic przerwe. Bol jakby ustapil, ale po powrocie na silownie niestety znowu troche to odczuwam. Czy cos takiego jak Animal Flex mogloby mi pomoc, czy zrobic sobie 2 mies przerwy znowu? ;(

Jolly
09-09-09, 16:26
Byłeś u lekarza i ten co powiedział?

Kunio
09-09-09, 16:29
A wiec problem z tym zaczal sie w kwietniu. Cwiczylem wtedy w taki sposob aby nie odczuwac tego za bardzo. Od czerwca przestaem cwiczyc. W sierpniu poszedlem na lekarza, przepisal mi to co napisalem wyzej. Po miesiacu poszedlem znowu i powiedzial ze moge cwiczyc ale zeby nie przesadzac. No i staralem sie nie przesadzac. Ale bol dalej odczuwam, nie tak wielki ale jednak :( Trener poecil mi Animal Flex - sprobowac czy isc znowu do lekarza? Obawiam sie ze znowu karze mi zrobić 1-2 przerwy :/

KowalX
09-09-09, 17:11
Nie przesadzałeś z ciężarem.może za szybko dodajesz?
Może masz niedobory wapnia ,bo to powoduje bóle stawów,może zapalenie stawów.Ciężko tak odpowiedzieć.Powinien wysłać ciebie na badania krwi,bo taka zgadywanka to średnio mi się widzi.Jeśli tego nie robi ,poproś go o to.Jak nie to zmień lekarza.Żaden porządny lekarz nie przepisuje leków na takie rzeczy bez badań.Jak będziesz wiedział co ci jest można też dostosować do tego odpowiednie posiłki.

Kunio
09-09-09, 17:51
dinozaur, te masci są na recepte?

Kunio
10-09-09, 16:38
i te masci powinny zlikwidowac stan zapalny?

KowalX
10-09-09, 17:51
kup po prostu maść przeciw zapalną ,działa również przeciwbólowo.Jeśli to tylko zapalenie to pomoże.Jeśli nie to chociaż ulży,ale wtedy chyba do lekarza będzie trzeba się wybrać ponownie