oli04
08-09-09, 20:51
Witam wszystkich bardzo serdecznie, z góry chciałbym przeprosić jeśli temat znajduję się w nieodpowiednim dziale (jeśli jest taka potrzeba bardzo proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu) lub też powtarza się. Zajrzałem na tą stronę ponieważ szukam parad od osób doświadczonych z ćwiczeniem różnych partii mięśni mnie najbardziej interesują mięśnie brzucha oraz nóg z uwagi na to że gram w miejscowym klubie piłkarskim i owe mięśnie są mi wręcz niezbędne to utrzymania dobrej formy. Jak się pewnie domyślacie mięśnie czy też to co po nich zostało mówiąc kolokwialnie wiszą i powiewą jak flaga na maszcie :) Co nie znaczy że jestem osobą otyłą, w prost przeciwnie należę do grupy chudzielców. Chciałbym poprosić was o radę bowiem w naszym 'wspaniałym' klubie jest tylko trener ogólny który nie jest w stanie dla każdego indywidualnie do porządkować ćwiczeń, więc chciałbym zapytać w jaki sposób można poprawić mięśnie brzucha i nóg a zarazem poprawić ich estetyke ? Przepraszam za tak trywialne pytanie ale jestem w tym temacie zielony a chciałbym żebyście mi jakoś indywidualnie doradzili jak mogę ćwiczyć. Niestety nie chodzę na siłownie a w mojej okolicy się owa nie znajduje, sprzęt jaki posiadam ? No cóż posiadam... rowerek i nic po za tym, więc ćwiczenia tylko i wyłącznie w warunkach domowych. Jeśli chodzi o moje warunki:
lat: 15
wzrost: 170?
waga:62 kg
Oczy niebieskie chętnie poznam sympatyczną a zarazem ładną Panią z charakterem :lol:Oczywiście proszę o jak najbardziej poważne odpowiedzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
lat: 15
wzrost: 170?
waga:62 kg
Oczy niebieskie chętnie poznam sympatyczną a zarazem ładną Panią z charakterem :lol:Oczywiście proszę o jak najbardziej poważne odpowiedzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.