Zobacz pełną wersję : jak brać?
siemano mam problem a więc mam 3 kg odżywki składającej się z eglowodanów 80g i 15g bialka odżywka nazywa sie Gain Bolic 6000 i mam kreatyne i glutamine ale do kreatyny i glutaminy trzeba brac tez węglowodany a białko niewolno brać z kretyną to co mam robić kupić osobo weglowodany ?? i czy duża ilośc węglowodanów mi nie zaszkodzi?"? dzieki za odpo pdr/.....
za duza ilosc weglowodanow nie zaszkodzi:P reatyny nie mozesz łaczyc z białkami w jednym posiłku 30 minut odstepu wystarczy w zupełnosci! do glutaminy i kreatyny trzeba sbie porzadna dietke ulozyc:D pozdro:D
proponuje Ci jeszcze jakieś aminokwasy + witaminki:)
za dużo nie zaszkodzi, no chyba że będziesz jadł w naprawde dużych ilościach to węgle pójdą w tłuszcz.
kreatyny nie możesz łączyć z posiłkami WYSOKObialkowymi, ale wystarczy odstęp 30min i będzie dobrze.
mam kretke i glutke biore 30min przed treningiem razem z weglowodanami carbo a godzine wczesniej biore gain bolic 6000 tam jest 15 g bialka i 80 g weglo moge bez zadnych obaw brać?
jasne ze tak moze bydz kup sobie aminokwasy do tego taj jak ci pisal wczesniejbejnar,
ok thx serdeczne zaraz komus tam dam punkta czy cos jak tam na to mowicie heh dzieki
mam kretke i glutke biore 30min przed treningiem razem z weglowodanami carbo a godzine wczesniej biore gain bolic 6000 tam jest 15 g bialka i 80 g weglo moge bez zadnych obaw brać?tak, tylko ze znacznie lepiej jesli ta kreatyne i glutamine wraz z carbo bedziesz bral od razu po treningu