Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dylemat Razaka z nowym liftingiem!

Spengler
08-09-09, 19:54
Panowie mam wrazenie ze osoba rozpowszechniajaca Razaka z nowym UV liftingiem klepie to poprostu solo obok "oryginalnej-piwnicy Razaka:yawn:" na boku w jakiejs wlasnej dziurze i robi swoje. Nigdzie nie mozna zadnych konkretnych wiadomosci na temat "rozowych" taletek dostac, na stronach ameryki ludzie maja polewke mowiac ze to made of Poland. kupilem sobie saszetke ze wzgledu na to smieszne opakowanie - skusilem sie otwrzylem i jestem pewien na ta chwile ze to jest niewiadomo co gdyz wszystkie tabletki sie roznia naprawde extremalnie jedna od drugiej .Moim zdaniem nie da sie tego jakos normalnie dawkowac i byc pewnym ze zjadam 30mg(czegos) ed ,gdyz maja wszystkie rozne wagi i ilosc substancji.Ja to swoja droga sobie i tak zatrzymam bo nie splucze w kanale,nawet Extasy za moich czasow lepiej wygladalo.
panowie co wy nato???
P.s. Pierwsza meta razaka miala "jednej wielkosci" tabsy

vold
08-09-09, 21:08
nie widziałem nowego Razaka, ale nie wydaje mi się aby tak było.

ciaastek91
08-09-09, 21:10
widzialem nowego razaka, osobiscie nie bralem, ale slyszalem, ze dziala tak jak ten w starrej szacie.. nie przypominam sobie zeby kazda tab byla inna.

lg team
08-09-09, 21:45
widziales vold bo wrzucalem foto :smile:

towar dziala dobrze, nie wiem o co autorowi teamtu chodzi...
to jest under wiec chyba niepowinien dziwic fakt ze tabletki sie nieznacznie roznia...

Spengler
08-09-09, 21:59
Chlopaki szamalem pierwszego razak w starej szacie ,ale tabsy wygladaly inaczej-nie mam na mysli farby "jak wspomnialem",wiadomo ze under-ale po otwarciu UV zmienicie zdanie.

Kumpel szama od 2 Tygodni i niewazne czy wrzuci 40 czy 60mg ed ,Chlop w miejscu stoji. Zaznaczam to nie sprawa diety czy braku wiedzy. 12sto letni staz na pakierni przy 174 98kg i 8% tluszczu :twisted:

Spengler
08-09-09, 22:04
lg P.s. sorry nie doczytalem wczesniej CYTUJE: fakt ze tabletki sie nieznacznie roznia..

wiec twoim zdaniem klepia :whistle:?

lg team
08-09-09, 22:15
od kiedy ta firma wskoczyla na rynek zbytnio nie slyszalem narzekan na jej produkty,
wiadomo ze to under i jakas tam pratia moze byc czy zanizona czy zawyzona - to normalne i tego nie kwetionuje,
wiec niemoge 100% zapewnic ze kazda tabletka dziala bo tak z pewnoscia nie jest bo to ugl towar a nie apteka,
moze twoj kumpel trafil na lipna partie czy saszetke, nie wiem jasnowidzem nie jestem :smile:
ale ogolnie firma jest na plus, tyle moge poweidziec,

Spengler
08-09-09, 22:22
W takim razie wielkie dzieki-skosztuje go sam :twisted: .
z mojej strony mozna zamknac
pozdr.

vold
08-09-09, 22:47
Moim zdaniem razak porównywalny do APX , jakość dobra :)

DIABEŁ
12-09-09, 14:17
Pisałem już kiedyś na temat nowej seri razaka. fakt tabletki są różnej wagi i wielkosci. ale klepią tak jak trzeba.

Spengler
12-09-09, 18:58
klepia :evil:skusilem sie
jem ja 6 dzien i pompa na+,apetyt na+,woda leci ..wiec chyba jest cos w tym .
dzieki chlopaki za te pare liter z waszej strony.