Zobacz pełną wersję : Thermo...
Siema mam pytanie. Nie bede pytal jak wszyscy jak to brac itp bo to wiem. Pytam ze zwyklej ciekaowsci ile moze czlowiek schudnac tak minimalnie i maxymalnie po tym trzymajac srednio diete i trening bo wiadomo ze idealnie to trudno :) . Pozdro i dzieki za odpowiedzi.
mi przy aerobach jeszcze zeszlo -4kg
obecnie testuje Dyma-Burn xtreme z Dymazine
chcesz to poczytaj w relacjach to tam jest moja obecna relacja i będe pisał tam pisał o efektach
www.wrozka.pl :mrgreen:
nie mozna powiedziec ile max ile minimum, jednemu tyle innemu tyle...
zalezy ile czasu bys chcial to stosowac bo tego tez np nie napisales, ale nie da sie powiedziec ile ale kilka kg powinno poleciec
realne tempo utraty tłuszczu(bo chyba nie chodzi o wode i glikogen) to około 1 kg na tydzień
oczywiście czym mniej tłuszczu tym trudniej
heh ok. Jose ja niechce brac tego bo ja zaczynam Kreatynke za tydzien poprostu z ciekowsci spytalem.Dzieki za opd.Pozdro:). PROSBE mam ktos mnie poprosil zebym sie spytal was bo chce sobie zrobic wlasnie cykl jakis zeby schudnac troche waga-85 Kg na 174 wzrostu. Na odzywki ma przeznaczone okolo 100-120 zl. Co byscie mu polecili zeby mial najlepsze efekty,bo on chce brac tyle czasu te odzywki az bedzie normalny chydy.Niewiem czy da sie tak latwo z grubego zrobic chudego nawet z odzywkami ale bedzie probowal co byscie mu poilecali ? Ja polecilem Thermo speed extreme wlasnie albo Fat burner.