Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomozcie !

patryk2603
07-09-09, 16:27
Witam,
mam do was małą prośbę, gddyż moja mama (xD) zabronila mi brac gainera z tego powodu, iż zrobily mi sie rozstepy na plecach i tutaj jest ta prosba : Niech ktos kto sie na tym zna napisze na forum ze odżywki i przyrost masy nie mają nic wspolnego z rozstępami na plecach.... Wiem, ze temat jest troche bezsensowny, ale poprostu moja mama nie chce sie mnie sluchac i jak zwykle wie swoje, a jak jej pokaze, ze ktos doswiadczony twierdzi tak jak ja moze zmieni zdanie:) Pozdrawiam

KowalX
07-09-09, 16:36
Witam,
mam do was małą prośbę, gddyż moja mama (xD) zabronila mi brac gainera z tego powodu, iż zrobily mi sie rozstepy na plecach i tutaj jest ta prosba : Niech ktos kto sie na tym zna napisze na forum ze odżywki i przyrost masy nie mają nic wspolnego z rozstępami na plecach.... Wiem, ze temat jest troche bezsensowny, ale poprostu moja mama nie chce sie mnie sluchac i jak zwykle wie swoje, a jak jej pokaze, ze ktos doswiadczony twierdzi tak jak ja moze zmieni zdanie:) Pozdrawiam

napisz ile masz lat

KowalX
07-09-09, 16:57
Ogólnie więc nie wiem ile masz lat.Rozstępy mogą być związane z dojrzewaniem oraz intensywnym wzrostem(jest to częste).Może też być skutkiem dużych wahać masy ciała.
Może to być wina gainera z tego względu ,że dostarczasz zbyt dużej ilości kalorii na dobę przez co szybko nabierasz masy ciała.Od razu zaznaczam iż jeśli zbyt duża ilość kalorii będzie dostarczana z pożywienia efekt będzie ten sam i nie ma różnicy czy będzie z odżywki czy pożywienia.Spokojnie możesz jeść po treningu.Należy tylko pamiętać by odżywki były dodatkiem do naturalnych posiłków nie na odwrót.W proporcjach maksymalnie 1/3 na korzyść naturalnego posiłku.

xxmłodyxx
07-09-09, 17:12
napisz ile masz lat....mi sie robiły na plecach w podstawówce jak szybko rosłem...teraz stoje ale mam nadzieje ze znowu szybko urosne...a co do rostepów to mi sie zrobiły gdy szybko mi masa przybyła na bicepsach i barkach...ale po woli sie rozjasniają

patryk2603
07-09-09, 17:36
Mam 16 lat

xxmłodyxx
07-09-09, 19:56
najłatwoiej bedzie ci poszukac w opcji szukaj...jest taka na forum jak bys nie wiedział...rozstepu sie juz nie da usunąc chyba ze laserem...

KowalX
07-09-09, 20:01
da się usunąć.

masz na górze odpowiedź myślę ,że o to pytałeś :)

Jolly
08-09-09, 20:11
Jezu słodki!. Skomentuje to tak: widać że twoja mama nie chodziła na biologię...

patryk2603
08-09-09, 21:13
Kurwa uważaj sobie cwaniaczku jebany i nie mędrkuj przez neta... Na biologie chodzila i jest na pewno lepiej wykrztałcona od ciebie, ja mysle, ze ona poprostu chce mnie zniechecic do brania jakich kolwiek wspomagaczy-kobiety tego nie zrozumieja...

patryk2603
08-09-09, 21:15
A pozatym skad ma wiedziec, ze odżywki wcale tak duzo nie daja jak dobra dieta i cwiczenia, sporo ostatnio przytylem i pomyslala ze to wszystko dzieki gainerowi...

Anaboliczny Koks
08-09-09, 21:17
Jutro Cie tak rozjebie na plecach ,ze Ci pekna od gainera i koniec... Jolly dobrze Ci gada ,ale ty jestes madrzejszy to po co sie pytasz?

Gainer Cie rozwala i umrzesz i koniec

Jolly
08-09-09, 21:21
K**** uważaj sobie cwaniaczku j**** i nie mędrkuj przez neta... Na biologie chodzila i jest na pewno lepiej wykrztałcona od ciebie, ja mysle, ze ona poprostu chce mnie zniechecic do brania jakich kolwiek wspomagaczy-kobiety tego nie zrozumieja...
Kolego, rozstępy na plecach to robią się od szybkiego wzrostu, a nie od masy...

**** no coment ****

Beggi
08-09-09, 21:37
Nie bierz bo r!@#$%^&*()li ci brzuch w rozstępy. Mam 15 brałem, biore rozstępów 0 po za tym na plecach zanikają, robią się mniej widoczne powód od czego się pojawiły:szybko urosłem. Idź z mamą do lekarza i się spytaj od czego tak masz i po kłopocie.

Jolly
08-09-09, 21:41
Dobra, koniec spamowania już.

pey
08-09-09, 21:47
Więc kończymy....

patryk2603
09-09-09, 07:29

**** no coment ****

Tak od wzorostu tez, a od wahań masy ciała to moze nie?
A pozatym w ogole nie uroslem wiec jak moglby mi sie zrobic?

pey
09-09-09, 08:46
Tzn, piszesz o wzroście dosłownie czy wzroście jako przytyciu?

KOWAL86
09-09-09, 08:58
dziecko wklej fote trochę się pośmiejemy i doradzimy a na przyszłość szczylu nie bluzgaj!!!!!

pey
09-09-09, 09:58
KOWAL86 - mam nadzieje, że to był ostatni tego typu post z Twojej strony...

patryk2603
09-09-09, 16:42

**** no coment ****

dziecko wklej fote trochę się pośmiejemy i doradzimy a na przyszłość szczylu nie bluzgaj!!!!!

Powiem ci, ze nie ma sie z czego smiac...